Sal
O sambata dupa-amiaza plicticoasa. Afara, ba ploua, ba se opreste ......... Cu un ochi pe Ebay ascult Abba. :-|
Ce face omu'cand se plictiseste? Isi face de lucru.
Asa ca ma uit in vitrina dupa o victima.
Gasit vinovat: vagon postal DRG, cod 5057 Flm.
Acesta impreuna cu inca 3 vagoane de calatori (5058) si un Glaskasten formeaza o garnitura tare frumusica.
Din constructie vagonul vine pregatit pt. luminare interioara cu 2 becuri.
Si de aici mare problema: cu 2 becuri in el arata a OZN
Cu un ochi pe Ebay incep sa dezmembrez vagonul:
Inteligent create soclurile becurilor dar cum luminarea se va face cu led smd, soclurile nu mai sunt necesare. Cuplez la priza minidrill-ul si tai ce nu mai trebuie:
Intre timp mi-am achizitionat un Pt 3/6 KBSB, nou, complet in cutia originala. Uraaaaaaa :aplauze: :aplauze: :aplauze: :lautar:
O sambata dupa-amiaza plicticoasa. Afara, ba ploua, ba se opreste ......... Cu un ochi pe Ebay ascult Abba. :-|
Ce face omu'cand se plictiseste? Isi face de lucru.
Asa ca ma uit in vitrina dupa o victima.
Gasit vinovat: vagon postal DRG, cod 5057 Flm.
Acesta impreuna cu inca 3 vagoane de calatori (5058) si un Glaskasten formeaza o garnitura tare frumusica.
Din constructie vagonul vine pregatit pt. luminare interioara cu 2 becuri.
Si de aici mare problema: cu 2 becuri in el arata a OZN
Cu un ochi pe Ebay incep sa dezmembrez vagonul:
Inteligent create soclurile becurilor dar cum luminarea se va face cu led smd, soclurile nu mai sunt necesare. Cuplez la priza minidrill-ul si tai ce nu mai trebuie:
Intre timp mi-am achizitionat un Pt 3/6 KBSB, nou, complet in cutia originala. Uraaaaaaa :aplauze: :aplauze: :aplauze: :lautar: