Salutare tuturor. Acum ceva vreme incepusem sa-mi fac o diorama HO pe care am abandonat-o, dezmembrat-o si vandut-o. Acum insa vreau o alta diorama. Problema este ca n-as avea un spatiu mai mare de 150x100, deci extrem de mic.....asta-i viata, familia, catelul, etc....e bine si asa decat deloc.
Problemele mele sunt:
1. sa merg de HO unde o garnitura are lungimea plansei sau sa folosesc scara N?
-stiu ca HO e cel mai raspandit si-mi ofera avantaje net superioare scarii N, dar cat de greu se gaseste material rulant, accesorii (cladiri, gari, etc) pentru scara 1:160?
-cat de bine realizat este materialul rulant la scara N....si aici ma refer atat la detaliere cat si la functionare-fiabilitate
-epoca va fi 2-3, adica ceva mai dificila, dar aburoasele au personalitatea lor si nu le pot inlocui cu diesel-uri sau eletrificate
2. vreau sa folosesc o diorama "semi-preparata" ....am constatat data trecuta ca sunt lucruri care ma depasesc
-care ar fi mai indicata?
diorama Konigsfeld
sau diorama Rosenheim
3. materialul rulant pe care as dori sa-l folosesc ar fi:
-pentru HO....Roco
-pentru N....Fleischmann
Pentru inceput cam astea ar fi nelamuririle.
Problemele mele sunt:
1. sa merg de HO unde o garnitura are lungimea plansei sau sa folosesc scara N?
-stiu ca HO e cel mai raspandit si-mi ofera avantaje net superioare scarii N, dar cat de greu se gaseste material rulant, accesorii (cladiri, gari, etc) pentru scara 1:160?
-cat de bine realizat este materialul rulant la scara N....si aici ma refer atat la detaliere cat si la functionare-fiabilitate
-epoca va fi 2-3, adica ceva mai dificila, dar aburoasele au personalitatea lor si nu le pot inlocui cu diesel-uri sau eletrificate
2. vreau sa folosesc o diorama "semi-preparata" ....am constatat data trecuta ca sunt lucruri care ma depasesc
-care ar fi mai indicata?
diorama Konigsfeld
You do not have permission to view link please
Autentificare or Înregistrare
sau diorama Rosenheim
You do not have permission to view link please
Autentificare or Înregistrare
3. materialul rulant pe care as dori sa-l folosesc ar fi:
-pentru HO....Roco
-pentru N....Fleischmann
Pentru inceput cam astea ar fi nelamuririle.