Ei bine da !!!
Sambata aceasta ,05-04-2008, pentru mine a venit cu 2 premiere:
1---prima mea digitalizare facuta "LIVE"
2---prima mea digitalizare facuta unei locomotive care are 2 motoare.
Locomotiva E 144 Piko este o locomotiva din vechea generatie Piko si care are 2 motoare+2 becuri galbene(unu in fata ,unu in spate).
Fericitul posesor este Robertanasa.
Decoderul Dz 125 Digitrax :
Iata unde am pus minidecodorul Digitrax DZ 125:
Si iata si alte cateva poze:
Eu am facut partea de digitalizare,iar Lok a facut "pozarea firelor"+ alte cateva ajustari. :aplauze: :aplauze:
Vreau sa va spun ca minusculul decoder face fata cu succes la 2 motoare + la cele 2 becuri :fluierat: :fluierat: !!!! :evil:
:evil:
Ca sa nu mai spun ca acum,avand decoder cu compensare de sarcina,locomotiva se misca altfel decat atunci cand era in analog.
Cateva sfaturi:
---aveti grija sa izolati dpdv electric ambele motoare fata de colectoarele de curent
---aveti grija cand montati firele decoderului la cele 2 motoare
---izolati cu "IsolierBand" cele 2 cleme care tin cupla
---tot cu "Isolier Band " izolati si sasiul metalic (partea care tine cupla)
---aveti grija la "pozatul firelor"
---Lok a" pozat" firele intre tavanul carcasei si greutati(se pare ca asa e cel mai bine
:aplauze: )
---fixati bine decoderul ca sa nu "flencane"(eu am ales sa-l fixez cu pistolul cu plastic cald--am pus o "bobitza "mica)).
Spor la treaba !!!
Vreau sa multumesc lui Lok,fara de care nu teminam lucrarea
,lui Silviu200061 pentru ca nu a plecat pana nu a vazut locomotiva mergand "dijital"
si,nu in ultimul rand, tuturor celor care au fost prezenti la Club Sambata aceasta si m-au incurajat.
8)
Sambata aceasta ,05-04-2008, pentru mine a venit cu 2 premiere:
1---prima mea digitalizare facuta "LIVE"
2---prima mea digitalizare facuta unei locomotive care are 2 motoare.
Locomotiva E 144 Piko este o locomotiva din vechea generatie Piko si care are 2 motoare+2 becuri galbene(unu in fata ,unu in spate).
Fericitul posesor este Robertanasa.
Decoderul Dz 125 Digitrax :
You do not have permission to view link please
Autentificare or Înregistrare
Iata unde am pus minidecodorul Digitrax DZ 125:
Si iata si alte cateva poze:
Eu am facut partea de digitalizare,iar Lok a facut "pozarea firelor"+ alte cateva ajustari. :aplauze: :aplauze:
Vreau sa va spun ca minusculul decoder face fata cu succes la 2 motoare + la cele 2 becuri :fluierat: :fluierat: !!!! :evil:
Ca sa nu mai spun ca acum,avand decoder cu compensare de sarcina,locomotiva se misca altfel decat atunci cand era in analog.
Cateva sfaturi:
---aveti grija sa izolati dpdv electric ambele motoare fata de colectoarele de curent
---aveti grija cand montati firele decoderului la cele 2 motoare
---izolati cu "IsolierBand" cele 2 cleme care tin cupla
---tot cu "Isolier Band " izolati si sasiul metalic (partea care tine cupla)
---aveti grija la "pozatul firelor"
---Lok a" pozat" firele intre tavanul carcasei si greutati(se pare ca asa e cel mai bine
---fixati bine decoderul ca sa nu "flencane"(eu am ales sa-l fixez cu pistolul cu plastic cald--am pus o "bobitza "mica)).
Spor la treaba !!!
Vreau sa multumesc lui Lok,fara de care nu teminam lucrarea