intre multiMAUS de la roco si comanda digitala din setul PIKO 57175
care credeti ca este mai buna si de ce.
(ambele se gasesc in seturi cu 2trenuri)
thx
thx
oldboy2006 a spus:intre multiMAUS de la roco si comanda digitala din setul PIKO 57175
thx
</e></QUOTE>BOGDAN I a spus:</s>Salutare<br/>
<br/>
UN DISTRIBUITOR IN ROMANIA DE NOTA 10 (RALLY)<e>
BOGDAN I a spus:........
Recunosc ca pe cei de la ROCO ii prefer cand e vorba de material rulant in defavoarea celor de la PIKO dar nu ma refer la ROCO PLAYTIME care mi se pare net inferior celor de la PIKO HOBBY.
COObra Posted: Tue Jan 02, 2007 7:47 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
pai eu o am pe roco care e plytime si e mai detaliata decat piko. doar un singur exemplu....roco are scaritele de la cabine. uan pe o parte una pe alta parte. piko nu.
</e></QUOTE></s>ce lipseste la acest pret pt a-l aduce in Romania ?
<e>
</e></QUOTE>connectorxp a spus:</s>Ecranul ma ajuta sa vad ce locomotiva am in "uz" si ce am in "library", fara sa fiu nevoit sa fac jocuri de memorie <E>:lol:</E> .<e>
aici e o mica contradictie de termeni. wireless inseamna "fara fir". exact asta este si telecomanda de la........ce vrei tu.Si Piko nu este wireless , cum s-a afirmat undeva in acest subiect , ci pe INFRAROSU ca si telecomanda de la tv
eu zic ca e cazul sa mai citesti odata manualul de utilizare al lui Piko si o sa gasesti si rubrica in care te invata cum sa programezi decodoare. :wink:nu se poate programa decodoare
COObra a spus:aici e o mica contradictie de termeni. wireless inseamna "fara fir". exact asta este si telecomanda de la........ce vrei tu.Si Piko nu este wireless , cum s-a afirmat undeva in acest subiect , ci pe INFRAROSU ca si telecomanda de la tv
eu zic ca e cazul sa mai citesti odata manualul de utilizare al lui Piko si o sa gasesti si rubrica in care te invata cum sa programezi decodoare. :wink:nu se poate programa decodoare
ba din contra eu am programat si decodoare piko si ESu si Lenz. deci nu este nici problema de compatibilitate. si dupa cum ai zis analoagele se comanda foarte bine cu piko.
oldboy2006
Posted: Tue Jan 02, 2007 6:01 pm Post subject: diferenta la digital intre piko si roco
--------------------------------------------------------------------------------
intre multiMAUS de la roco si comanda digitala din setul PIKO 57175
thx
COObra a spus:nu ma refeream la powerbox.
dataiaza tu la ce te referi cand vorbesti de programarea decodoarelor.
e adevarat ca mai mult de programat adrese nu am facut....dar tot programat e si ala. adica nu raman cu 3 decodoare cu adresa 3 cum mi-au fost vandute.
in legatura cu wireless-ul nu te contrazic dar nici nu sunt de acord cu tine....totusi nu are fir ......fara fir = wireless.
radiocontrol este altceva.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.