Despre noi...

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

TATRA

Well-Known Member
Trenulist
7 Iulie 2010
559
1
IASI
www.wix.com
WEBSITE
http://www.wix.com/adriancrenganis/machete?ref=nf
YAHOO
death_rocker2003
LOCATION
IASI
Salutare!
Dupa cum stiti modelismul feroviar in zona Moldovei abia prinde aripi. Primele trenulete functionale au fost expuse la Iasi pe un modul si "invartite" cateva ore bune in cadrul primei expozitii de modelism general din Iasi, eveniment ce a avut loc in vara lui 2009 la Era Shopping Park.
In 2010 ne-am strans sase pasionati ai domeniului feroviar si am decis sa pornim la drum. Primul pas a fost facut cu stangul, lucru des intalnit pe plaiurile Patriei noastre, nu din cauza noastra ci a colaboratorilor care nu au fost pe deplin convinsi de intentiile si de pasiunea noastra. Pana la urma urmei am iesit din impas si am reusit sa organizam prima expozitie de modelism feroviar din Moldova. Norocul ne-a parasit aproape de deschiderea evenimentul cand ne-am trezit cu o alta grafica de promovare a evenimentului si cu alti sposori decat ai nostri.


Pana la urma am rezolvat si problema afiselor, le-am printat din fonduri proprii.
Evenimentul a fost un succes si de aceea conducerea Era Shpping Park Iasi a fost de acord sa ne continuam activitatea in acelasi spatiu si organizarea unui club.

Ce dorim sa facem?
Promovam modelismul feroviar ca pasiune, ca arta si ca mod de relaxare. Vom incerca, pe cat posibil, restaurarea catorva tramvaie din depoul RATP Iasi, printre care si Tatra 262. Capitolul excursii si deplasari prin tara va fi abordat cand vom dispune de fondurile necesare.
Clubul este deschis tuturor pasionatilor de trenuri si tramvaie. Cat de curand va aparea si un regulament al clubului si alte informatii necesare functionarii acestuia.

Ne puteti urmari activitatea si pe Facebook:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_178051648899058

Cam atat deocamdata.
Va urez o seara placuta!

Locatia noastra:


Mijloace de transport:
Autobuze: 43C, 30B
Microbuz: 20
 
TATRA a spus:
Iata ce propunere avem pentru viitorul clubului nostru:

Legat de club,
daca reusiti sa-l realizati asa cum este prezentat in proiect ar fi un lucru mare,
ma refer in special la importanta zonei "atelier copii".

Bafta.
 
Noi ne dam tot interesul pentru a realiza proiectul asa cum l-am prezentat. Faza proasta e ca, cel putin in zona Moldovei, majoritatea "patronilor" nu au gradul de cultura si un bob de minte-n cap ca ne ajute sa ducem la bun sfarsit clubul. Ei nu-si doresc ca "puradelul" lor sa invete ceva practic si bun, ci il lasa in continuare sa-si haleasca sauorma in fata TV-ului, pe Cartoon Network, si sa tampeasca pe zi ce trece.
 
TATRA a spus:
Ei nu-si doresc ca "puradelul" lor sa invete ceva practic si bun, ci il lasa in continuare sa-si haleasca sauorma in fata TV-ului, pe Cartoon Network, si sa tampeasca pe zi ce trece.

:D :D :D Mortala asta !! pacat ca graieste numai adevar. :(
 
Noua locatie a CMF Iasi: Tehnoton
Prin bunavointa domnului D.I. Grumazescu am intrat in legatura cu directorul Omega Tehnoton. Dupa prezentarea activitati noastre si a planurilor de viitor, domnia sa a fost de acord sa ne desfasuram activitatea intr-unul din spatiile companiei.
Astazi ne-am luat "jucariile" de la ERA. Saptamana aceasta, dupa evenimentul de ziua copiilor, vom incepe treaba la Tehnoton.
Speram sa avem parte de un alt inceput!
 
Incepand de astazi avem la dispozitie un spatiu de aproximativ 50 mp in incinta Tehnoton Iasi. Aici vom organiza doua ateliere, un spatiu de depozitare si pe holul central un mic spatiu de primire.
Trebuiesc achizitonate prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat.
In vara asta speram sa finalizam amenajarea spatiului si sa trecem la treaba.
Pentru montarea modulelor lucrate avem la dispozitie sala de sport a Tehnotonului.


Saptamana viitoare revin si cu planul spatiului.
 
Prezentare Club Modelism Feroviar Iasi

Clubul de Modelism Feroviar Iasi va invita sambata, 18 iunie 2011, orele 18:00, la prezentarea activitatii noastre si planurilor noastre de viitor la Galeriile Anticariat "D.I. Grumazescu" Iasi.
Speram ca ne veti onora cu prezenta dumneavoastra.

Cu respect,
Echipa CMF Iasihttp://www.wix.com/adriancrenganis/cmfiasi
 
20 de minute de "dezbateri" live legate de activitatea noastra si planuri de viitor.
La TVR am fost numit presedinte al CMF. Drept urmare a titulaturii primite, George devine prim ministru si Tudor ministru al dezvoltarii (Woodrea. E singurul pletos din grup). Sambata numim si restul guvernului ca si-asa avem ceva portocaliu in sigla. :D :D :D
 
salut

<t>Adrian,te rog sa adaugi id-ul meu de mess in lista ta(arytonyb).Am retinut ca m-ai sfatuit prieteneste sa nu ma adresez la persoana a doua plural! Ma strecor si eu printre voi,vreau sa fiu de folos.</t>
 
Iata-ne si la Antena 1...

O lume in miniatura
Cateva bucati de plastic, carton, sarme si aschii de lemn. Pentru cei mai multi dintre noi ar fi numai bune de aruncat. Insa in mainile unor tineri din Iasi, aceste componente se transforma in adevarate bijuterii. Au inceput cu modele mai simple, dar viseaza sa-si recreeze intregul oras in miniatura.

http://observator.a1.ro/social/O-lume-in-miniatura_48025.html