Despre niste vagoane... intrebari

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Salut
la adresa http://www.ebay.de/itm/Gedeckter-Guterwagen-Stuckgut-Bremserhaus-Schnellverkehr-TT-/200927083153?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item2ec82ffa91 am gasit urmatoarele vagoane despre care nu stiu nimic, nici macar sa le identific...Mi se pare mie sau se comporta ca un vagon care la mijloc este taiat pentru curbe stranse?

Multumesc frumos si scuze daca nu am "parcat" unde trebuie
 
Buna,

Este un model fantezist de "pereche" Leig (Glld + Glld) formata insa din doua Gr20 Gattungsbezirk Kassel (adica vagoane contemporane insa mult mai scurte).

Este vorba de modele de cam 50 de ani vechime.
 
Da, erau unitatile Leig clasice modificate incepand cu 1930. Erau doua Gl Gattungsbezirk Dresdenlegate permanent, cu trecere protejata prin burduf si un vagon cu frana de mana. Nu erau insa neaparat doua Gl Dresden identice: de multe ori unul era Gl din Verbandswagenbauart (din anii 1920) iar celalalt Austauschwagenbauart (mai modern).
 
.....si vagonul este produs de ROKAL, clar nu le-ai fi putut rula decat in linie dreapta , ca pe macazuri.... :D
Marius.