Desfintarea/inchiderea Parcului feroviarilor CLUJ ?

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

passenger

New Member
30 Decembrie 2010
4
0
cluj
LOCATION
cluj
Azi am vrut sa vizitez parcul feroviarilor din Cluj si cand am ajuns acolo am vayut ca era inchis si mai multe echipe de mucitori lucrau la scoaterea sinelor de cale ferata ingusta totul intr un fel de discretie care ma determinat sa va pun intrebarea daca stie cineva ce se intampla si care este destinatia caii ferate inguste si a materialului rulant de acolo cuptor /reabilitare de vreo mocanita din tara?
 
Ne-am trezit prea tarziu. Azi dimineata am dat o tura pe acolo, si am facut cateva poze. NU mai sunt sine, nu mai este locomotiva. Cred ca parcul de ceva timp este proprietate privata, si tot ce se misca a fost dus deja la fier vechi (sa mai scoata un ban din ele). Au ramas doua semnale, dar banuiesc , ca si acestea vor urma cat de curand. Portile sunt inchise, nu e nimemi pe cine sa intrebi de sanatate (drept ca azi era sambata)Numele strazii se poate schimba, nu mai are nimic in comun cu feroviariCele 2 semnale

Se vad urmele traverselor, probabil ele au fost smulse cu excavatorul de la intrare

Curba din partea din spate a parcului (acele mici movile au mai ramas sa indice vechiul traseu)
Parcul Feroviarilor din Cluj a devenit "Amintiti din copilarie".
 
Azi dimineata treceam prin spatele garii Cluj -N. si am vazu asta :Dupa cum e "pictata" saraca locomotiva as zice ca e cea din Parcul Feroviarilor.
Vagonul rosu nu stiu de unde e, dar pare tot ecartament ingust

locatia lor este :

 
Locomotiva e cea de la Parcul Feroviarilor si e de cel putin 4 ani acolo. Ultima data cand a circulata a fost asfel vopsita.
Cateva poze.
Garnitura venind din tură’


Vagoanele, scuze de calitate fă’ceam de fapt poz㒠la ponei şi nu prea voiam s㒠cear㒠bani tipul cu ponei c㒠îi fac poze, atunci nu ştiam c㒠vor fi aşa de importante vagoanele şi nu credeam c㒠vor dispă’rea.

Si acum locomotivele cu abur din parc


Pozele sunt facute prin decembrie 2004 sau 2005 dup㒠care a dispă’rut. A fost ultima data când locomotiva a mai apă’rut.
 
Cele 2 locomotive care au fost in parc:

764.055 si 87-0040-3Si un vagon: