In urma unui anunt pus de mine la vanzari/cumparari in care cautam si eu 2 astfel de decodoare, cineva mi-a indicat ca MINITECHNIK aduce decodoare Tran. Insa cei de acolo mi-au spus ca nu mai aduc nimic de la Tran ca au avut probleme cu niste decodoare, dar imi ofera Lenz Gold Mini. Acuma ori ca intr-adevar au avut probleme in trecut (astea noi DCX75D nu aveau inca cum sa le comercializeze ca deabia au aparut), ori avand Lenz Gold Mini la vanzare si fiindu-le mai comod sa scape de alea decat sa mai aduca altele noi (la noi in Romania se intalneste des aceasta practica), nu stiu. Si eu am citit pe net numai de bine despre decodoarele Tran (CTElektronic) si ma indoiesc ca astea noi n-ar fi si ele de calitate.
Pentru cei care nu le cunosc, mentionez ca sunt cele mai mici decodoare la ora actuala: 11 x 7,2 x 1,4 (max, garantat 1,4) mm !!! Iar ca putere se apropie de decodoarele H0 mai firave : 1A continuu, max 2A pentru 3 secunde si 2 x 250 mA continuu pe functii, cu conditia ca suma curentilor pe functii si pe motor sa nu depaseasca 1A (cat probabil ca rezista puntea redresoare).
Deci va dati seama ce usor s-ar pune in orice locomotiva pe N sau orice locomotiva mica pe H0. In locomotiva V200 pe N de la Roco, daca nu vreti sa frezati in burta ei, nici nu puteti pune altceva decat un asemenea decodor minuscul.