De prin Cehia Adunate

sandy

Well-Known Member
Trenulist
23 Aprilie 2016
1.131
1
Cluj-Napoca
www.desperadocountry.ro
WEBSITE
http://www.desperadocountry.ro
Desi nu am avut norocul lui Doru ca sa vad pe viu excelentul muzeu de material rulant din Cehia,m-am multumit sa string citeva modele la scara H0
Asadar,dupa ce am citit cu mare bucurie postarile sale,am fost fericit cind mi-a venit comanda: o suparba locomotiva diesel T 478 de la Roco.
Incercarile de aface acest model,alintat si "Sonnenbrille "(ochelari de soare) dataorita formei absolut particulare si plina de personalitate,nu sint noi.
CSTrain,o mica firma ceheasca a produs la preturi prohibitive citeva modele din aceasta gama,majoritatea dummy.Am cumparat si eu unul de la Praga si a costat o avere,avind in vedere calitatea.
Modelul Roco nu are legatura cu CSTrain,este o lucrare noua si inca una foarte buna,cu multe detalii.
Salut pe aceasta cale curajul firmei Roco de a strecura in cutie si fotodecupaje cu placute de inmatriculere.Sintem in 2011,piata se misca si asta e bine.
Locomotivei i-am pus citeva Y-uri Roco inmatriculate CSD.

Sandy, am avut ocazia sa vad si eu modelul in cauza. Este extrem de bine facut (de rulat ruleaza ca orice Roco). Insa numele de "Sonnenbrille" nu prea e ce trebuie; mai degraba LOCOMOTIVA SCAFANDRU.

:-D :-D