Curs Mecanic Locomotiva si Automotor

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

electroputere

Member
21 Septembrie 2009
15
0
Ploiesti
community.webshots.com
WEBSITE
http://community.webshots.com/user/locomotive107
YAHOO
spedy_speed
LOCATION
Ploiesti
Pentru doritorii meseriei de mecanic locomotiva care vor sa devina doar daca stiu ce vor cu adevarat conditiile sunt urmatoarele:
Institutia care organizeaza cursurile se numeste CENAFER adresa web: http://www.cenafer.ro
Centre teritoriale: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Galati, Constanta
Costul unei astfel de calificari in jur de 4000 lei.
Durata de 1 an dintre care 6 saptamani practica restul teorie la greu.
Se fac cate 6 ore pe zii in cate 5 zile pe sapt.
Se pun note, absente, se dau lucrari teze, etc.. cum se procedeaza in liceu.
Noi am facut cursurile de dimineta incepand cu ora 8:30
1. Liceul terminat cu sau fara diploma de bacalaureat (ptr. absolventii de liceu dupa 2002 se admit si fara diploma de bac iar ptr. cei sub anul respectiv neaparat diploma.
2. Sanatos din punct de vedere medical si psihologic neaparat.
3. Varsta maxima ptr. a urma un curs de mecanic locomotiva sa nu fie mai mare de 40 ani, dupa aceasta varsta degeaba o mai faci.
4. Examen admitere din Matematica si Fizica test grila (nu trebuie sa fii prea Einstein acolo cat de cat).
Mare atentie meseria de mecanic locomotiva poate vi se pare simpla si frumoasa dar asta din afara ptr. ca odata ajuns mecanic daca esti mai slab de nervi si te pierzi repede deja poti spune ca ai gresit meseria. Sfatul meu ptr. cei care vor sa se faca mecanic locomotiva sa se intereseze din timp ce presupune aceasta meserie si sa nu se astepte sa gaseasca la calea ferata "Caini cu covrigi in coada" a fost odata calea ferata acuma e :D
Orice nelamuriri va stau la dispozitie :!:
Despre meserie un articol interesant http://www.cfr.ro/JF/romana/2001_2/meserie.htm
Si un film care ilustreaza foarte bine realitatea care multi probabil nu o cunosc inca http://www.esnips.com/doc/11c23ea5-b8e7-4310-97a4-d36d20b06704/Mecanic
 
"Ordonanta" e ca si in vigoare si astia fac scoli. Furt pe fatza...Cati sunt cu scoala de mecanic sau IDM facuta, si nu sunt angajati,ehe...
 
Salutare.Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mecanic..si sincer poate ca as incerca sa fac una din aceste scoli.am 23 ani.liceu si facultate...dar stiti cum e cu locurile de munca.problema mea e ca am fost in liceu la uman si in fac n-am prea avut treaba cu mate si fiz...asa ca la o eventuala adimitere la aceasta scoala.. :roll: