Cupa Mocanita 2005 - Sfantu Gheorghe

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
89
-
Nu e nicio greseala in titlu, este anul 2005 dar, ca si Catalin (si fara sa ne vorbim intre noi), si eu fac azi ordine in putinele mele fotografii cu tematica feroviara sau modelistica si acum am dat peste aceste poze facute cu ocazia unei "deplasari" organizate de RailwayFan (Mihai Craciun) la Cupa Mocanita din Aprilie, 2005 de la Sfantu Gheorghe (poate ma ajuta cineva si imi spune a cata editie a fost in acel an).

Ne-am intalnit la Bucuresti, in Gara de Nord unde am facut doua fotografii locomotivei electrice 40-1013-8 a Grupului Feroviar Roman:Urmatoarele poze, gara Brasov unde atractia principala pentru mine a fost locomotiva cu abur 150.1114 dar si o coloana de alimentare cu apa a locomotivelor cu abur:


La destinatie, in gara din Sfantu Gheorghe, o macara feroviara si o imagine a garii, privita dinspre oras:Imagini de la expozitie:La plecarea de la expozitie, fiind in desfasurare si zilele orasului Sfantu Gheorghe, ne-am oprit la un mic si-o bere (ca doar nu era sa ratam ocazia):In poza de grup, de la stanga la dreapta: Andrei Berinde, fiul lui Mihai Craciun (imi cer scuze dar nu reusesc sa imi amintesc numele lui), Mihai Craciun, eu, Vali (Weeping Eye), Catalin Pavel si, daca retin bine numele, Florin (daca nu, il rog sa ma scuze - au trecut aproape 7 ani de atunci si memoria a cam inceput sa ma lase, la 40 de ani - si il rog sa puna numele corect. Poza a fost facuta, cred, de Silviu.

Si poze facute la plecare, din nou, in gara din Sfantu Gheorghe:

Cum eu nu am facut la vremea respectiva niciun fel de adnotari la ce am fotografiat, ar fi interesant de adaugat informatii suplimentare acestor poze.
 
Faine vremuri.
Pe urma am fost în excursie la Comandă’u, la baza planului înclinat.
Caut poze şi voi pune şi eu...
 
Amu ceva nume, începând din stânga spre dreapta:

Prima persoan㒠nu o recunosc, st㒠ascuns㒠dup㒠aparat,
Pe urmă’:
Wepping Eye
Florinn
Xplaur
romrail
Dan TM
Florin Tuica

E.
 
Ce frumos ! Multumim pentru impartasirea pozelor si a amintirilor placute. :D

Partea cea mai frumoasa a lucrurilor este ca expozitia a revenit in forta , inca de anul trecut, iar anul acesta 2012 in miez de vara vom avea parte de continuitate !! :D Avem toate motivele de bucurie iar cu aceasta ocazie, sper sa va planificati din timp sa ne putem intalni la Rasnov in vara aceasta ! Vor fi zile de vis si relaxare ! Modelismul romanesc a crescut mult din 2005 , desi eu nu eram pe vremea aceea in aceasta latura frumoasa a modelismului pot spune cu mana pe inima ca am evolut foarte mult si ar fi cazul sa ne reunim toti , sa impartasim putin din cele ce am invatat cu timpul. :D