Cum putem posta filme

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
6.039
2.548
Iași
LOCATION
Iași
postare filme

<r><URL url="http://www.sendspace.com/">http://www.sendspace.com/</URL></r>
 
www.photobucket.com permite stocarea de poze si filmuletze. Am descris aici cum se pot introduce in mesaje pozele stocate prin intermediul linkurilor-miniatura.
Filmuletzele stocate se introduc in mesaje mult mai usor :). Anume, se intra in cont si se face click pe optiunea IMG Code aflata sub miniatura care reprezinta filmul; Photobucket este extrem de amabil si memoreaza in clipboard toata "formula magica" aferenta. Apoi se revine in mesajul in curs de scriere, se aduce cursorul acolo unde se doreste inserarea filmuletzului si se face pur si simplu CTRL+V (adica PASTE). Asta-i tot!
Exemplu:
 
Am dat de curand peste http://vimeo.com/ , un site pe care se pot stoca filme cu o calitate a compresiei peste cele din YouTube. In plus, exista si posibilitatea descarcarii filmului sursa precum si inserarea link-urilor miniatura.

Iata un exemplu cu ICE3 Piko gonind cu 160 km/H0:


Formula nu este generata automat, dar nici nu e f. dificil de inserat.