Copaci din conuri de brad

rooovidiu

Active Member
11 Noiembrie 2008
190
0
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Pai intai va spun daca vreti sa radeti sa o faceti, ca ati mai ras de mine.
Idea asta mi-a venit dupa ce am dat peste un con de brad. Ce rezulta este foarte frumos pentru gusturile mele. Eu vreau o diorama simpla de amator nu de profesionisti cum sunteti voi. Cand voi avea bani voi inlocui probabil conurile cu brazi de ho, chiar daca acesti copaci par mult mai naturali. Si acum poze. 

rooovidiu

Active Member
11 Noiembrie 2008
190
0
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Multumesc mult pt ce ai spus leon-gr. nu m-am gândit c㒠ar fi de climat tropical şi ecuatorial. chiar dac㒠sunt aşa mă’car par copaci :p mersi mult pentru ce ai spus.
 

d0ru_b

Well-Known Member
9 Noiembrie 2008
364
0
Cluj-N / Lugoj
YAHOO
doru_basaliga
LOCATION
Cluj-N / Lugoj
leon-gr a spus:
daca mai citesti pe aici, pe forum, vei gasi cum sa faci copacii ...vei reusi cu putina indeminare si atentie sa faci niste copaci ...din sirma...cu putin aracet si gips, sigur iti vor iesi...
spor!!!
tot trebuie sa cumpere materiale pentru coronament: polifiber-ul poate fi imitat cu melana dar ....dar are nevoie de foliaj ( buretele macinat nu e suficient de fin ). poate incerca cu rumegus fin vopsit, nu stiu daca iese.

Pentru brazi e mai simplu, au aparut in mag. de bricolaj un soi de invelitori pentru pomi de gradina din par de nuca de cocos (nu stiu exact denumirea materialului, asta e provenienta). E ceva similar cu ce foloseste tipul din filmulet:

http://www.youtube.com/watch?v=-Gwgae6oJk8

Pretul e putin exagerat ( undeva la 40 parca ) dar e destul material pentru vreo 20 braduti. Nu am incercat inca , dar in curand.
 

rooovidiu

Active Member
11 Noiembrie 2008
190
0
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Am încercat cu, rumeguş, sârmă’, burete şi iarb㒠uscată’. Dar nici unul nu mi-a plă’cut aşa mult cum mi-au plă’cut aştea. S-au fă’cut uşor şi bine. Dac㒠voi reuşi s㒠pun mân㒠pe rumeguş fin voi face şi aşa. M-am împiedicat efectiv în idea asta în parc.
Cel mai mult îmi place metoda cu sârma îndoită’, dar nu aveam nimic pentru frunze. Acum c㒠l-am vă’zut pe tipul asta cu ce fă’cea o s㒠fac şi eu c㒠am chestia din acea.