Aici sunt mai multe aspecte de discutat. Industria romaneasca este praf si pulbere, referitor la fabricile din Arad antevorbitorul meu are perfecta dreptate, s-au distrus aproape toate. Am ajuns sa cumparam tricouri indiene cand la Arad se produceau tricouri de buna calitate pentru export. Se produceau masini unelte, precum si multe alte bunuri de larg consum dar mai ales cu caracter industrial, chiar de nisa. Majoritatea combinatelor de mari diemensiuni au fost puse pe butuci, din considerentul "productivitatii" cand de fapt era vorba doar de concurenta puternica pe care o faceau vesticilor mai ales prin exporturile in zona de continua expansiune numita China. Acu ce a fost este istorie.
Referitor la concursurile de proiecte ele sunt binevenite. Din pacate, la ora actuala, scoala se face mai slabut, pentru simplul motiv ca majoritatea studentilor nu participa la ore nefiind interesati, preocuparea principala fiind aceea a unui "job" care sa le asigure un nivel financiar. Ori in aceste conditii, si in situatia in care ar exista bunavointa, nu au cum sa aprofundeze ceva. De asemenea proiectarea a cam disparut de pe meleagurile noastre, singura activitate fiind una de tip industrie colonie. Oricum astfel de concursuri sunt bune, si sincer prefer marfa romaneasca in domeniul feroviar, chiar daca fiabilitatea lasa uneori de dorit, in locul celei de export, pentru simplul motiv ca astfel se asigura locuri de munca si tendinta unei prosperitati naturale, nu fortate prin prisma afacerilor imobiliare.
Stiu ca multa lume critica lokomotivele romanesti, poate nu sunt atat de moderne ca si cele de export, dar asta e. Cred ca si-ar face treaba cu succes daca si partea de infrastructura ar fi ok. Asa ca din punctul meu de vedere, orice concurs de tipul celui despre care se vorbeste aici este binevenit.