Colectie scara N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

goguta

Active Member
24 August 2008
96
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut,

Incerc sa prezint ceea ce achizitionez la scara N, in general epocile 3 -> 5.

Pentru inceput niste achizitii primite astazi la birou, asa ca nu m-am desfasurat cum trebuie cu pozatul. Locomotiva este Hobbytrain, vagoanele Minitrix.

Vagoane sint in numar de 6, din cauze de spatiu nu am pozat decit unul acum. Restul vin diseara daca am timp.

O intrebare este daca aceasta locomotiva a circulat pe traseul Mulhouse-Strasbourg cu vagoanele de la DB? Ma gindesc ca erau trenuri express intre Germania si Franta, iar odata intrate pe teritoriul francez ar putea fi tractate de CC7102.
 
andreiul a spus:
hmm; dupa birou, dupa monitor, etc, s-ar zice ca lucrezi la CreditEuropeBank; sa le stapanesti cu placere si sa le inmultesti
Sa fiu al naibii da si eu cred acelasi lucru Andreiule.... :lol:
Misto locomotiva dragos.
 
da, e misto locomotiva, insa e o problema: fie nu se pupa locomotiva cu vagoanele, fie vagoanele cu locomotiva; deci urmatoarele achizitii sunt niste vagoane SNCF si o locomotiva DB (epoca IV din ce vad eu in poze)
 
La ei lucrez....

Locomotiva am luat-o deoarece e una din cele mai interesante - parerea mea. Am incercat sa vad daca s-ar potrivi cumva cu vreo garnitura de express nemtesc, dupa cum am spus, un international care ar fi preluat din Strasbourg de catre aceasta loco.....dar daca nu se poate o sa incerc cu niste garnituri corecte.