Colectie personala SDM N 9mm

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
BR89


BR78


BR53


BR17


BR50

V16


E60


BR194


BR242


E42


Automotor electric


Mini-diorama vitrina
 
Multumesc aquino.
nu stiu de ce nu se pot vedea direct unde le-am postat.poate nu le-am pus bine.oricum,multumesc.
voi reveni in cateva zile si cu altele.
 
bv....frumoasa colectie...eu mai am mult de lucru....am si eu...dar eu m-am orientat momentan pe tot ce e CFR si ceva vag de marfa din alte tari.. sper sa ajung si eu odata sa strang atata mat rulant...;)
 
Interesanta si bine "extinsa" colectie, Ludmila!

Am vazut pe acolo lucruri foartre faine, plus altele pe care m-am chinuit un pic sa le recunosc in ciuda pozelor un pic neclare.

Ai acolo si garnitura "Adler" in varianta de lux cu cutie de lemn, pe care nu stiam c-o mai are cineva in Romania, si un foarte valoros "Glaskasten" in varianta prusaca, pe urma sunt niste vagoane care nu se vad foarte clar.

Pe urma vine o locomotiva prusaca P4.2, iarasi o locomotiva rara si valoroasa, care nu se stie de ce trage dupa ea niste vagoane ...bavareze, acel vagon descoperit cu batoza Minitrix si pe urma DOUA platforme cum este aceea cu "maibaum"-ul pe care l-am achizitionat si eu recent! (parca-mi spunea mie FloS ca stie pe undeva asa ceva...)

Pe urma vin niste abteilwagen dupa care plangea Vali (felippe) candva, si apoi, iata, vine si "Orient Expres"-ul epoca I-a, o piesa extrem de interesanta, insa daca vad eu clar, este tras de o ...BR 01? Nu stiu daca-i o locomotiva potrivita pentru Orient Expres-ul epoca I-a! :D

Insa ce automotor este in randul al 6-lea de sus, alaturi de locomotiva "Ludmila"?
Si mai este un automotor mai mic cu remorca, in randul al 8-lea de sus?

Poti posta niste fotografii mai de detaliu cu aceste automotoare?

Inca o data, felicitari pentru colectie! O nota speciala pentru faptul ca este tot la scara N, pe care o favorizez si eu!

N is za best! ;-)

Salutari din Constanta,
Dorin
 
pentru moment sunt aranjate superficial.nu am destul spatiu sa le aranjez.
am sa mai fac alte fotografii si am sa le postez.dar asta peste o luna,cand vin de la munca(de luni lucrez in Olanda).
automotorul din randul 8,este de fapt(cred)un tramvai de la arnold,iar langa ludmila este un automotor de la minitrix 12097,858 mainz,klasa 3.
si mai am,dar inca nu am facut fotografii.
Marian.
 
ludmila a spus:
Am revenit dinou cu citeva poze.

De vazut vazui io ca revenis cu poze dar ce avusasi cu saracele modele?

Parca au dat in parchinson sau sunt ceva ce nu se gaseste pe piata, modele in ceata si tremurate :D

Hai Marian, pune si tu aparatul ala pe ceva, nu mai face poze din mana mai ales cand nu ai lumina si scote naibii blitzul ca le-ai albit de parca ar fi vazut stafii.

Nu e pacat de colectie?

Asa ca vrei nu vrei trebuie sa iti faci timp sa pui iar poze :wink:
 
Momentan eu nu sunt in tara iar pozele sunt deja facute si puse pe photobucket asa ca o sa pun in continuare ce poze am in limita timpului disponobil iar alte poze mai bune voi face cind o sa revin in tara. 
ludmila a spus:
Momentan eu nu sunt in tara iar pozele sunt deja facute si puse pe photobucket asa ca o sa pun in continuare ce poze am in limita timpului disponobil iar alte poze mai bune voi face cind o sa revin in tara.
...

Cred ca sunt in asentimentul multora care iti urmaresc mesajele si pot spune ca vom avea cu totii rabdare pana te intorci in tara, sa refaci pozele la o calitate mai apropiata de cerintele unei minime decente fotografice.

Ai o colectie valoroasa si este pacat sa ne stricam ochii sa deslusim inmatricularile vagoanelor puse dupa una sau alta din locomotivele tale.

Iti multumesc pentru intelegere si pot spune ca abia astept continuarea prezentarii colectiei.
 
Dupa o lunga absenta am revenit in tara si pe forum la prezentarea colectiei mele.
In continuare va voi prezenta citeva poze noi.
Vizionare placuta.Voi reveni cu poze in limita timpului disponibil.
 
Pai cine a spus ca Marian(Ludmila) nu are trenulete destule la "N"?Timp sa aiba sa ni le prezinte pe toate ca oricum are destule trenulete la "N" 8) .Ce am vazut pina acum este probail antreul, vor urma si restul asa intre doua drumuri pe care le face mereu in interes de serviciu.
 
Si cum ziceam, a fost doar antreul, acum urmeaza si felurile principale :D

Felicitari pentru colectie :aplauze: , ma bucur ca avem un "N"-ist cu o colectie asa bogata in modele. :cool: