Colectia Puiu

Puiu_Tabara

Member
10 Iunie 2008
24
0
Oradea
LOCATION
Oradea
Va salut pe toti cu mare drag. Am deosebita placere si onoare de a va prezenta mica mea colectie. Incepem cu cea de la Oradea, care treptat isi va muta depoul la Timisoara.
Incep cu o imagine de ansamblu

Si acum ce se poate arata mai detaliat, nefiind un profesionist in arata fotografica, iar imaginile au fost facute acum trei ani


Iar acum cele aflate in depoul de la Timisoara, ele fiind si ultimele achizitionate

Aici impreuna cu directorul economic al Regionalei

si cu ceea care m-a urgentat sa-mi fac un panou de rulare a materialului ruland

Urmatoarele operatiuni in cadru depoului va fi aducerea la Timisoara a unor locomotive si vagoane, si studiat posibilitatea trecerii lor in digital.
Cam atat despre mica mea colectie.
Cu stima Puiu
 

Florinn

Well-Known Member
Membru personal
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.546
12
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Mircea, hai sa ii explicam simplu cum trebuie sa faca :)

@Puiu, e suficient sa pui link-ul tau intre
,
ba mai simplu, de pe photobucket iti da direct linkul inclus intre
 

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.641
596
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Adica, in contul respectiv de pe Photobucket, sub fiecare imagine sunt patru optiuni, una dintre ele fiind "IMG Code". Se face click simplu pe casutza din dreptul lui "IMG Code", ceea ce face ca tot continutul casutei respective (adica exact "formula magica" a imaginii mari) sa fie memorat in clipboardul computerului, fapt semnalat de aparitia unui dreptunghi galben in care scrie "Copied". La revenirea in mesajul in curs de scriere, se aduce cursorul acolo unde dorim sa apara imaginea si se face CTRL+V ("paste"). Datorita automatizarii realizata de Florinn :aplauze: , formula magica a imaginii mari este transformata automat in formula magica a linkului-miniatura. Mult succes!
Felicitari pentru colectie! Cu simpatie am observat cele doua locomotive electrice E69 (sunt diferite una de alta, asa-i?), vagoanele thunderbox si cele modernisierung, ale caror "verisori" sunt si in colectia mea 8)
 

Puiu_Tabara

Member
10 Iunie 2008
24
0
Oradea
LOCATION
Oradea
Multumesc Mircea. Cele doua E69 sunt achizitionate cu mult timp in urma, iar una a fost a unui pasionat de trenulete din Oradea. Nu mai tin minte cum il cheama dar statea pe Tudor Vladimirescu intr-o camera foarte saracacioasa. S-a si scris despre el acum 8 ani in Bihoreanu
 

dac

Well-Known Member
Trenulist
15 Septembrie 2007
1.355
98
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Felicitari pt. colectie !!! nu este chiar mica...

O curiozitate am : ce este materialul verde de sub sine :?:
 
G

gaby7291

Guest
ce ne poti spune despre locomotiva diesel BR120 Gutzold,cum merge,isi merita banii (155 euro)....., ca vreau sa-mi cumpar si eu una in curind.
frumos catelusul :D
 

benHur

Active Member
2 Februarie 2008
56
0
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Foarte frumoasa colectia!
S-o stapanesti sanatos si poate ne vedem cu ocazia alegerii numelui pt clubul din Timisoara.Ce zici?
 

Montalbano

Well-Known Member
Trenulist
3 Martie 2008
529
0
Timisoara
montalbano.nasol.ro
WEBSITE
http://montalbano.nasol.ro
YAHOO
mihaipetrescu2008
LOCATION
Timisoara
Pasionant, ai doua E69, ce ne poti spune despre ele ?Ai si daca nu gresesc eu, un beautiful E242 DR, ceva tare , mai istoriseste ceva despre achizitia lor.Daca ii raspunzi domnului Ben-Hur, intri in mica noastra comunitate ferovi-hobby-iana, ca sa zic asa.
 

Puiu_Tabara

Member
10 Iunie 2008
24
0
Oradea
LOCATION
Oradea
Va multumesc pentru urari. iertati-ma ca nu am putut sa va raspund pana acum, munca bat-o vina :D . Gaby cand am inceput sa la adun nu aveam asa multe informatii la indemana, si m-am multumit sa le am sa le admir si cand imi permitea timpul sa montez sinele sa le rulez putin. O sa o aduc luni si pun pe placa sa vad cum se comporta, daca trebuie sa intervin in ea, si daca se poate digitaliza.
Montalbano cele doua E69 (din care una e aici la mine si vine si cealalta) sunt cumparate tot in decursul ultimilor 10 ani, dar nu am intervenit asupra lor. Iar E242 te invit marti s-o vezi.
Cu stima Puiu