Stimati colegi de breasla modelistica, iata a sosit momentul sa prezint si eu colectia mea de material rulant la scara H0, cu toate ca ma pregatesc de mult sa fac acest lucru dar, cum familia si serviciul ocupa momentan primul loc, doar acum am reusit sa fac poze. Trebuie sa precizez ca desi sunt membru pe acest forum doar de anul trecut, in ale modelismului feroviar sunt destul de vechi, insa eu am inceput candva cu colectii TT mostenite, care asteapta acum sa fie "restaurate", dar in 1999, umbland prin Budapesta, mi-am achizitionat prima locomotiva la scara H0, si anume un BR 130 Ludmila de la Roco. Din acel moment colectia mea a inceput sa se dezvolte, desigur in functie de bugetul alocat. Voi incepe cu prezentarea locomotivelor, in ordinea in care ele au fost achizitionate, precizand ca toate modele imi sunt tare dragi si reprezinta momente speciale in viata mea de modelist feroviar. Pe langa aceste locomotive mai am in colectie un automotor X3800 Jouef care urmeaza sa fie prezentat mai in detaliu dar si o mica locomotiva de manevra cu aburi Fleischmann, primita cadou. In privinta aburoasei RUSSIAN DECAPOD, aceasta a intrat de curand in colectie, achizitionata chiar de pe forum, si europenizata de fostul proprietar. Locomotiva ruleaza foarte bine si in curand va primi si un set de vagoane pe masura.
1. BR 130 LUDMILA, ROCO si BR 140, ROCO

2.BR 220, ROCO si BR 143 ROCO

3.SIEMENS TAURUS DISPOLOK, PIKO si E424 LIMA

4.ND2, BACHMANN si 060 DA TILLIG

5.OBB 2060, LILIPUT si RUSSIAN DECAPOD, BACHMANN SPECTRUM

1. BR 130 LUDMILA, ROCO si BR 140, ROCO

2.BR 220, ROCO si BR 143 ROCO

3.SIEMENS TAURUS DISPOLOK, PIKO si E424 LIMA

4.ND2, BACHMANN si 060 DA TILLIG

5.OBB 2060, LILIPUT si RUSSIAN DECAPOD, BACHMANN SPECTRUM