Colectia GFR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sandy

Well-Known Member
Trenulist
23 Aprilie 2016
1.131
1
Cluj-Napoca
www.desperadocountry.ro
WEBSITE
http://www.desperadocountry.ro
LOCATION
Cluj-Napoca
Salutare,
GFR,in opinia mea,nu are o schema prea fericita de culori.Sau,mai bine zis,nu imi trezeste acelasi fior pe care il produce un CFR clasic.
Totusi,fiind un operator roman atit de important,am considerat necesar sa imi fac o mic parc feroviar care,deocamdata e format doar din locomotive,in speranta ca vor aparea si ceva vagoane,la un moment dat.
Din pacate,e si cazul CFR-ului care e inca timid reprezentat la nivel de vagoane,in special de marfa.
Cele trei locomotive sint conversii produse de Florinn sub brandul Trains addicted si sincer,cred ca sint foarte reusite din punct de vedere optic.
Asadar,prima care a intrat in colectie a fost ND 2 Bachmann China convertit la 60-1512-7.
A urmat "Bobicul" seria 43 ,aka EC ,provenit din Roco 1043 si 40-1018-7 care a fost convertit dintr-un EA de la AF Models.
Iata citeva poze:Spor,
Sandy
 
Sandy, foarte reusite locomotivele. vagoane GFR sunt destule in tara insa nimeni nu le produce nici macar la comanda.

La capitolul locomotive mai ai multe , mie imi vin in minte ceva locomotive frantuzesti si DA-ul Rompetrol devenit GFR. Cel din urma are o schema de culori foarte interesanta galbe cu negru si inscriptiile sunt foarte simple. :)
 
sogard_2003 a spus:
vagoane GFR sunt destule in tara insa nimeni nu le produce nici macar la comanda.
sunt destule dar nu formeaza un parc omogen, ca sa zici ca e ceva reprezentativ. daca luam cisternele ca exemplu, poti lua aprope orice cisterna in orice schema de culori, sa-i tragi decal gfr si culmea, va fi model corect!
 
Florinn, mai demult ai pus niste poze cu cisterne GFR facute de tine. am retinut sigla decal de pe ele. e sigla vazuta de tine la gfr sau e creatia ta, cam cum crezi tu ca ar fi o sigla gfr?
 
Se poate face garnitura autentica din vagoane Habis:Vagon facut de Paul Coste.