Colectia "Adrian Ionut"

AdrianIonut

Active Member
6 Februarie 2009
211
0
Montreal - Canada
Bun...dupa o bucata buna de vreme (ca sa-mi treaca :-x ) si incurajat de MPU (thanks, Mircea) m-am decis sa ma mut aici si sa aduc cu mine colectia mea, in ideea de a contribui un pic la largirea orizontului nostru al tuturor si a infatisa cum stau lucrurile pe aici, pe meleaguri nord-americane. Sper ca forumul asta sa tina mai mult decat celalalt... si sa nu mai primim :mask: .
Gata cu vorba (oricum, scriu pe banii firmei ca sunt la job acum :oops: ) - da cum un net admin mai are si timpi morti, nu e asa de grav. Sa vedem cand o sa am timp sa mut toate posturile si POZELE - ca doar asta vrem toti, nu?...
PS. Salutare tuturor celor din "vechea garda": Rudi, Dorel, Mircea, Horia...
I'm back.

Bine ai venit Adrian ,
Era numai o chestiune de timp.....pana apari pe aici .Da ,povestea cu "celalalt" forum nu este chiar asa frumoasa.....in fine
Asteptam poze cu colectia ta ,stii ca sunt un prieten al trenuletelor americane :roll: DB ,ep.III sunt deja prea multi :-D

Salutare, Adrian Ionut!

Bine ai venit alaturi de noi, te asteptam sa-ti prezinti in continuare colectia! :)

Merci tuturor de urari si de primire... desi ar trebui sa-mi fie :oops: ca raspund asa greu, da am avut evenimente mari pe aici (cetetenia, migrare de servere 2003 - 2008)... nici nu stiu cand am mai dormit! Da nu va suparati voi pe mine doar din asta, ca sunteti baieti de treaba.

Horia_Radulescu a spus:
vezi ca la cei fara pasaport EU li se cere taxa de intrare pe forum! ;)

cat ii punem, baieti? o bere, doua? :-D
pai Horia....aici in Bavaria cel putin o lada..... :grin:

Hopa... pasaport romanesc expirat primiti ?... ca acuma o sa fiu si eu atent la ce gasiti prin paginile lui :-D ... sunt si eu atent, dom'le!
Cat despre propunerea lui Rudi, se accepta. Nu stiu daca stiti, dar quebec-osii sunt ca nemtii in ceea ce priveste berea... multa si buna (chiar e bere buna pe aici). :mrgreen:

Vad ca vreo 600 de oameni (sau click-uri) s-au dat in ideea de a vedea ce am de "oferit" numai ca pana acum tot... nada. :oops: Tre' sa ma motivez. Ce site de foto hosting merge bine pe aici? Eventual ceva cu linkuri miniatura. Thanks.

Da, comparatie, da numai sa nu o faceti pe topicul meu.
Decapodul... pai sa odihneste la umbra unei imense aburoase 2-10-2 SantaFe !!! (noua in colectie) :lol:
@Horia, Mircea
Care din situri ofera cea mai facila gestiune de linkuri miniatura?

Eu folosesc photobucket !!!Sunt foarte multumit .La imageshack enerveaza reclama care vine mereu peste poze ..... :-(