Cladiri din carton

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dieseloko

Active Member
4 Septembrie 2010
63
0
Romania
LOCATION
Romania
Deoarece sunt interesat de confectionarea acestor cladiri, si chiar am intrebat pe acest forum de ceva linkuri, am gasit cautand cu totul altceva acest site: http://www.mike.martin.dsl.pipex.com/index.htm
PS
Ar fi o singura problema - scala cladirilor este 00 adica 1:76.2 fata de 1.87. Nu cred ca ar fi prea mare diferenta dar... macar ca sursa de inspiratie ar merge.
 
Salut,
Diferenţa este minor㒠11.5mm la metru faţ㒠de 13.1mm la metru.
La clă’diri nu are mare importanţă’. Uşile şi ferestrele vor pă’rea mai mari, dar nu cred c㒠vei avea mari probleme dac㒠nu pui omuleţi prea aproape de ele ca s㒠se perceap㒠diferenţa de scară’.
Cu sursa de inspiraţie e dup㒠gust. Clă’dirile alea par englezeşti...
Verific㒠şi asta: http://www.mbz-modellbahnzubehoer.de/ aici e alt㒠tehnologie, carton tă’iat cu laserul, dar şi rezultaltul este pe mă’sură’.
 
Se poate redimensiona pagina inainte de printare. Acilisea e un tabel cu proportiile intre diferite scari. Asadar, de la 1:76 la 1:87 trebuie o reducere (a cladirii desenate intru decupaj) de 87%.

http://www.ipmsstockholm.org/magazine/2003/05/stuff_eng_tech_scaling_drawings.htm

Pardon, exprimare incorecta: cladirea "gata" de printare va fi 87% din cea initiala (reducerea va fi de 13%).