Cladiri 1:87 home made de amator

• In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Rares

Member
6 Martie 2010
19
0
Brasov
Salutare tuturor!
asa cum am spus si in propria prezentare, experienta mea in domeniul feroviar este "0".
Pt. a indeplinii dorinta fiului meu de a avea "un trenulet ca la expozitie" si fiind " low bugget" a trebuit sa improvizez.

Precizez ca ceea ce veti vedea reprezinta module ce vor fi integrate intr-o diorama.
sper sa nu provoc crize de ris ....

Gara Vestroia :

Halta Vykysburg

si mina cu specific neprecizat

Cristake1974

Active Member
Trenulist
23 Octombrie 2009
60
0
Iasi
Dimpotriva, ce crize de ras, ca pe mine m-a umflat plansul...
:D Glumeam, bineinteles.
Si eu mi-s incepator, imi permit totusi o umila sugestie: nu ar da mai bine ca afisele de pe usile haltei sa fie cu un font ceva mai mic, daca e posibil... si eventual, alte culori? Ma gandeam la font alb pe fond albastru inchis sau ceva de gen... Cred ca ar avea o idee mai mult realism.
Altminteri, mie mi se pare excelent ce ai realizat, mina este chiar perla coroanei intre cele trei lucrari, as zice.
Good job!

misha

Well-Known Member
16 Decembrie 2009
384
2
Bucuresti
Foarte frumoase clă’dirile! Felicită’ri! Dă’-i înainte! n-aş schimba nimic... chiar aş scrie şi textele de pe clă’diri tot "de mână’".

Rares

Member
6 Martie 2010
19
0
Brasov
incet, incet, ... sa nu transpir ... am mai facut o fabricuta ...
si o incercare de locomotiva ...

sper sa nu dati cu pietre prea mari ...