Mosul Craciun a venit anul acesta si mi-a lasat un kit de la Vollmer. Este o gara frumoasa, nu atat prin arhitectura ci prin inpodobirea cu accesoriile pe care le are. Acoperisul si pergola de pe peron.
In poza de pe site, aceasta gara apare intr-o cromoatica frumoasa, ceva nuanta de portocaliu. In realitate, expusa la lumina naturala, este caramiziu sadea. Aici putin sunt dezamagit, caci imi dorisem culoarea accea.
Mi-a luat cam 18 de ore sa o finalizez. Se pare ca nu am spor si sunt foarte lent.Am tinut foarte mult sa fiu atent la lipire, sa nu patez cu lipici Faller peretii sau acoperisul. Cel mai pretentios e la streasini si burlane.
Iata cateva poze care prezinta stadiu de "cadou" la lucrare finalizata:
Ziua de Craciun:

faza intermediara:

Iar ca final :

In poza de pe site, aceasta gara apare intr-o cromoatica frumoasa, ceva nuanta de portocaliu. In realitate, expusa la lumina naturala, este caramiziu sadea. Aici putin sunt dezamagit, caci imi dorisem culoarea accea.
Mi-a luat cam 18 de ore sa o finalizez. Se pare ca nu am spor si sunt foarte lent.Am tinut foarte mult sa fiu atent la lipire, sa nu patez cu lipici Faller peretii sau acoperisul. Cel mai pretentios e la streasini si burlane.
Iata cateva poze care prezinta stadiu de "cadou" la lucrare finalizata:
Ziua de Craciun:

faza intermediara:

Iar ca final :