Circuit FeRoviaR Bucuresti-Teius-Petrosani-Bucuresti [2011]

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

mishu88

Well-Known Member
Trenulist
13 Mai 2008
668
8
Falticeni, Pascani, Bucuresti
trenuriromania.blogspot.com
WEBSITE
http://trenuriromania.blogspot.com
LOCATION
Falticeni, Pascani, Bucuresti
9&10 aprilie 2011 - Circuit FeRoviaR Bucureşti - Braşov - Sibiu - Teiuş - Petroşani - Filiaşi - Bucureşti<i></i>

Circuitul turistico-FeRoviaR parcurs între 9 şi 10 aprilie 2011 s-a soldat cu zeci de ore de plimbare, aproape zece trenuri schimbate, peste zece judeţe traversate, toate comprimate în patru clipuri dedicate. Pentru a le vizualiza nu trebuie decât s㒠daţi click pe secţiunea care v㒠interesează’.

Partea I: Bucureşti – Simeria | Partea a II-a: Simeria – Petroşani [cabview] | Partea a III-a: Petroşani – Bucureşti Nord | Prezentare imagini: Bucureşti – Sibiu – Petroşani – Bucureşti

Impresiile dup㒠aceast㒠că’lă’torie de 920 de kilometri (vezi traseul efectuat mai jos) într-un timp de 32 de ore au fost şi vor ră’mâne adânc impregnate în mintea şi în inima mea. România este o ţar㒠extrem de frumoasă’, am avut noroc şi de faptul c㒠primă’vara era în plin proces de acaparare a pă’mântului românesc, iar verdele se lupta pur şi simplu cu griul iernii ce abia a trecut. Constructorii de că’i ferate de acum 140 de ani şi-au dat sufletul s㒠vad㒠teritorii legate cu drum de fier, s㒠fac㒠viaţa mai uşoară’, s㒠fac㒠bani, s㒠exploateze resursele naturale ale României.

Acum... nu-mi ră’mâne decât s㒠v㒠doresc o vizionare plă’cută’!

harta%20excursie%20aprilie.JPG

Surs㒠hartă’: http://www.e-scoala.ro/geografie/harta-romania.htm[/url][/img]