CFR 50.506

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Raduip

Active Member
Trenulist
5 Ianuarie 2012
56
11
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
In Tulcea, de cativa ani buni, sta cuminte locomotiva cu aburi CFR 50.506.
A fost reconditionata de Firma ce activa in santierul naval Tulcea in perioada 2008 - AKER.Locomotiva este amplasata intre faleza Dunarii si liniile peronului garii Tulcea. Contrar supozitiilor multor persoane, locomotiva nu este expusa unui risc mare in ceea ce priveste rugina, deoarece conditiile climatice din oras si in special directia si constanta vantului o ajuta sa se mentina uscata. Nu pot sa ma pronunt in privinta actiunii corozive a noxelor degajate de combinatul de alumina aflat la marginea orasului.

Nu va pot spune prea multe despre ea, asa ca voi lasa placa informativa sa va lumineze.

 
Salut!

Da. Asa ziceau. Dar probabil ca li se pare mai interesant㒠in formula actuala. Poate ca trezeste amintiri din copilă’rie cand că’rţile de colorat erau la putere. Numai acolo gasesti o locomotiva cu un asemenea cos. Dar conducerea urbei tulcene duce lipsa de inspiratie, imaginatie si bun simt. Asa ca nu va fi dat jos foarte curând.