CFR 26-26 PIKO H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tfa2003

Well-Known Member
Trenulist
15 Aprilie 2007
397
16
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Am deschis acest topic, nu pentru ca modelul prezentat ar fi o noutate, ci pentru ca, cei care au ocazia sa achizitioneze asa ceva, sa fie in cunostinta de cauza...
Deci CFR 26-26 PIKO:

 
Am avut ocazia sa vad asa ceva in realitate,pot spune ca sunt ok ,insa loc de detalii mai era suficient. Ar fi surprinzator sa apara si modelele in noua schema de vopsire ,cele refacute la Remar...in rest toata stima.
 
da, dar e complicat de cumparat de pe ebay, si pretul se poate dubla datorita transportului si taxelor bancare. asa ca prefer sa cumpar doar de la magazine.
 
le-am cumparat de la un amic cu care colaborez foarte bine . le-a avut pe forum l-a vanzare(de fapt numai o bucata dar pana l-a urma mi l-ea dat pe amandoua). de l-a "aulin". pe aceasta cale tin sa-i mai multumesc odata.
 
NU e asa de complicat de cumparat de pe eBay. Si eu am crezut aa la inceput!
Iti trebuie doar un cardcu care sa poti face plati on-line. Cu ajutorul lui iti faci cont pe PayPal. Cu PayPal poti plati on-line si instant, fara nici un comision (si majoritatea vanzatorilor de pe eBay accepta plata cu PayPal).

Transportul depinde de unde cumperi. Cel mai scump e din Germania daca respectivul iti declara pachetul ca si colet (taxa variaza intre 17-19E). Dar poate sa-l declare si ca recomandata si atunci taxa de transport scade pana la 3,5E. In plus daca iti vine ca si colet dureaza cam 3 saptamani dar daca e recomandata o primesti in cel mult 7-8 zile.
Din Anglia am primit colete dupa 5-6 zile iar taxa de transport a fost de 5-6 lire (7-8Euro).
Chiar si din Hong-Kong am cumparat cateva modele de la Bachmann China foarte reusite si la un pret foarte bun (transport gratis si timp de asteptare 22-25 zile).
 
Da si tu niste linkuri cu magazinele din Anglia si din Hong-Kong de la care ai cumparat la preturile astea (ma refer la transport). Nu de alta dar m-au crizat nemtii astia cu taxele lor de transport. Parca am fi in honolulu nu altceva. Si pentru banii dati pe transport, serviciul e execrabil, nici posta romana nu joaca fotbal in halul ala cu cutiile.