CFF Viseu de Sus si turismul

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Ce zi a saptamanii preferati pentru o tura cu mocanita de la Viseu?


  • Total voters
    0

kfbu

Member
Asa cum ati prezis si voi in vara aceasta activitatea mocanitei de la Viseu a fost mai intensa si mai bine organizata ca pana acum. A fost primul an cand pe linie au circulat si 3 trenuri cu abur pe zi si sper ca la anul sa vedem si alte locomotive in circulatie in afara de 211, 421 sau 408.
Revin cu un nou sondaj: daca v-ati planifica o excursie cu mocanita la anul, ce zi din saptamana ati prefera? Mai la inceputul saptamanii pentru ca este mai putin aglomerat sau preferati iesirile 'blitz' din weekend cand cu totii profitam de zilele libere?
Apreciez parerile voastre si sper sa va delectez cu cat mai multe imagini noi si inedite de la Viseu.
 
Sper sa va dau un pont. Obisnuiam sa plec la Viseu cu A1643 joi seara in asa fel incat vineri dimineata eram in gara CFF ptr o zi intreaga de mocaneala. Sambata merge o tura mai scurta pe Vale in asa fel incat sa prindeti A1644 spre Bucuresti. Duminica ramane ptr downloadarea imaginilor, updateuri de blog samd.
Daca aveti noroc sa aveti si permise CFR atunci e chiar o tura de exceptie. Nu uitati trepiedul ptr ca incepe sa se lumineze mai tarziu! :D