CFF din Muntii Aninei

H

H3

Guest
silvica1923.jpg


erdvstaeszak.jpg


erdvstadel.jpg


1923
udrbirt.jpg


si bonus, 1875 :razz:

hbvstv1875.jpg
 

Radu161

Moderator
Super Moderator
Trenulist
25 Mai 2007
1.828
128
Bucuresti/Arad
r161trains.wordpress.com
WEBSITE
http://r161trains.wordpress.com/
YAHOO
radu161
LOCATION
Bucuresti/Arad
Foarte interesante hartile.
Cand am fost acolo acum 3 ani, mecanicul de pe Oravita-Anina ne-a spus ca in zona au fost si cai ferate inguste, dar nu-mi imaginam ca au fost atat de multe. :)
Vazusem mai demult un reportaj foto de pe traseul Resita-Anina, unde se mai pastrau tunelele si podurile. Oare din celelalte a ramas ceva?
 
H

H3

Guest
Sigur ar trebui sa mai existe, cel putin tunelele de pe Valea Minisului. Totusi in harta Anina sud, nu apar alte poduri sau tunele in afara de acestea.

3. Traseul Reşiţa - Dună’re (sector Lacul Gura Golumbului - Că’rbunari) marcaj band㒠albastr㒠- timp de mers 15 ore.
Obiective: Lacul Gura Golumbului, Canionul Vă’ii Golumbului, Avenul Domnesc, Avenul Bradului, Poiana Liciovacea, Avenul cu Sifon, doline, ponoare, Cheile Scocului, peretele calcaros Bră’cia, Vf. Radoşca (1013, m), terasament de cale ferat㒠forestier㒠(vechime 100 ani), mori de ap㒠pă’ră’site, Poiana Roşchii, Peştera Zgârieturi, Avenul Explorator, Peştera din Pă’durea Pleşiva, Avenul Râurile Suspendate, pă’dure de brad, izvor carsatic, Avenul Åžtiubei, Avenul lui loji, Poiana Åžtefă’roane, Izvorul Tisiei, Peştera Tisiei, Poiana Alunilor, Poiana Meliugului, Lacul Dracului, Avenul Speranţei, Poiana Poloamele Mici, Poiana Logor, Izvorul Boiştii.