CEL MAI TARE "GENERATOR DE FUM" MONTAT VREODATA

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ICEfan

Well-Known Member
5 Septembrie 2008
301
0
ARAD
LOCATION
ARAD
Va salut pe toti.

In pozele care urmeaza, va prezint cel mai tare GENERATOR DE FUM montat vreodata pe o lokomotiva PIKO BR 80 (din anii '70), pe care o am de la un prieten foarte drag mie, si caruia ii multumesc ca imi este alaturi la bine si la greu. (Se vede in poza).

P.S. (Eu sunt cel cu tricoul portocaliu)

De asemenea ii multumesc sotiei mele pentru surpriza oferita.

P.S. 2. Numarul de vagoane reprezinta motivul evenimentului :D


Astept pareri :D despre generatorul de fum, si nu numai.

O zi buna.

Si acum pozele:P.S.3 Mixi, pacat ca n-ai ajuns ca a fost o distractie pe cinste.

De exemplu:

Cate ceva la gratar


Si bineinteles o BERE rece direct de la dozator.
Apoi s-a lasat si cu cadouri:

 
Salut ICEfan,
,,Generatorul de fum'' e super , la fel si ,,vagoanele comestibile'' :D :D :D Cred ca au disparut de pe linie una cate una :confused: Cu ocazia acestui eveniment (banuiesc ca a fost ziua ta de nastere) iti doresc un sincer LA MULTI ANI! :lautar: :floare: :lautar: :floare: :lautar: si cat mai multe...TRENULETE :wink:
 
Multumesc frumos.

De fapt azi este ziua mea, dar am sarbatorit sambata ca a fost vreme buna. :D
 
Multumesc Dan, depoul a crescut si datorita tie. Si o sa mai creasca :D
 
Un sincer "La Multi Ani" :aplauze: si sa ai parte de cit mai multe momente si bucurii cum ai avut de ziua ta si sa ai un depou si un triaj cit mai mari :floare:
 
La Multi Ani si de la mine.

... nu am reusit sa numar toate vagoanele. Ma ajuti?
 
Va multumesc tuturor pentru urari.

Garnitura este destul de lunga :D Numara 28 de vagoane incepand de azi.
 
In spiritul tortului feroviar pe care l-ai primit, iti urez un sincer "La Multe Vagoane"! Si sa faci un chef si mai tare cand o sa impingi suta de vagoane in triaj!
 
La multi ani si fericire multa! Frumos gest al sotiei, transmite felicitari pentru inspiratie. Frumos si numarul de vagoane. Inca mai ai loc pe masa... ma gandesc ce spatiu de rulare ar trebui pentru o varsta ca a mea :D
 
:D :D :D

Multumesc de urare alin, insa asta ar insemna ca maine sa fac din nou un chef, deoarece in momentul de fatza, triajul meu contine 99 de vagoane. (si 15 loko) :D
 
Ma refeream la alta suta de vagoane...Ai zis la inceput ca "P.S. 2. Numarul de vagoane reprezinta motivul evenimentului ".Mi-a placut ideea sotiei tale si ti-am facut urarea in acelasi context simbolistic :wink: