Din ciclul enuntat in titlu, va prezit ultimile modificari aduse in depourile Pan-Arin :
La setul mehano provenind din colectia lui silviu20061,
am adaugat un vagon de servicu caruia i-am pus lanterna rosie (lampa finala)
si de asemeni, l-am iluminat in interior
apoi, locomotiva a suportat si ea montarea unui far central pe capota panoului de comanda frontal
care se incadreaza perfect in peisajul frontal
si care lumineaza cam asa la tensiune minima, avand stabilizator de tensiune cu dioda zenner si BC 107
se observa deasemeni si iluminarea monturilor de far originale masinii! Noaptea e o feerie, raza farului se propaga (gratie monturii), direct pe sine luminand traseul pana la 2 m in fata masinii!
La viteza mai mare, o geana de lumina razbate si in cabina.
Lampile din spate au primit si ele lumina rosie pe mers inainte si alba la revers...
va urma
La setul mehano provenind din colectia lui silviu20061,

am adaugat un vagon de servicu caruia i-am pus lanterna rosie (lampa finala)

si de asemeni, l-am iluminat in interior

apoi, locomotiva a suportat si ea montarea unui far central pe capota panoului de comanda frontal

care se incadreaza perfect in peisajul frontal

si care lumineaza cam asa la tensiune minima, avand stabilizator de tensiune cu dioda zenner si BC 107

se observa deasemeni si iluminarea monturilor de far originale masinii! Noaptea e o feerie, raza farului se propaga (gratie monturii), direct pe sine luminand traseul pana la 2 m in fata masinii!
La viteza mai mare, o geana de lumina razbate si in cabina.
Lampile din spate au primit si ele lumina rosie pe mers inainte si alba la revers...

va urma