Am rezolvat enigma! :-|
Avand in vedere faptul ca nu am reusit sa fac nimic cu programatorul de sunete si ca nu am nici timp de bibilit, m-am hotarat sa vand jucaria sa nu stea de pomana la mine. Zis si facut. Postat pe net, gasit cumparator, vandut. :-|
Dupa ceva timp, ma suna omul si imi zice ca programatorul era stricat
. Zic: Imposibil, l-am cumparat de la Rally si l-am desigilat cu mana mea si mergea, ca doar am citit decodoare cu el, numai ca nu am reusit sa scriu, fie de la windows vista, fie ca nu m-am descurcat eu, dar functiona, ca luminau ledurile etc etc, daca era sa fie stricat banuiesc ca nu mergea nimic. Dar zic mai departe, o sa iau legatura cu Rally ca o avea garantie.
Zice omul, (nu-i dau identitatea decat daca vrea el), nu e nevoie ca am fost cu el la reparat si am mai dat 30 euro si acum merge, dar mi-a prajit un decodor pana sa-l repar.
Acum inteleg eu ca de fapt si a doua mea locomotiva, nu cea care scria pana la jumatate, alta care mergea, nu mai merge deloc ... deci s-a ars si al meu la fel.
Iata cum ca aceasta jucarie mi-a facut mie o paguba de 8 mil ... 2 decodoare cu sunet, iar noului cumparator 1 decodor cu sunet + 30 euro reparatia programatorului, care in cazul de fata ar trebui numit distrugator de decodoare.
Curat ghinion !