@Horia Radulescu,
...centrala Lenz este mentionata inca de la inceputul sondajului, numai ca nu s-a facut diferenierea : este Lenz set 100 sau Lenz-ul de start-set ....
...iar eu Lenz am avut...inca din 2007 , acum am Roco Multimouse si NU as mai cumpara Lenz ever never :evil: ....
DE CE ????
Pai foarte simplu: NU o foloseam la adevarata ei capacitate !!!!
Doar ce schimbam ceva adrese de locomotiva ( asta face si Roco ) .....si cam atat !!!
Nu am stat sa fac MultiUnit, Consist, nu am legat-o la computer (...desi am avut TOATA solutia pentru a face acest lucru, cumparasem TOT ce trebuia de la Lenz pentu o minidiorama )....
....mai pe scurt , am bagat in Lenz o CARUTA de bani, si nu am folosit-o mai deloc la capacitatea ei reala

!!!!
Oricum, cei de la Lenz sunt un pic in urma cu centrala lor, si ma refer la faptul ca Lenzul este doar pentru DCC-ul normal, nu si pentru Maerklin sau selectrix...
...daca ne uitam la alti producatori de centrale, vom vedea ca pe langa DCC-ul normal, au integrat si sistemul Maerklin...cel putin: Uhlenbrock, Ecos etc....
....ca sa nu mai spun de cei de la CTelektronik, a caror centrala stie ( daca ii faci un update ...) si Selectrix.... ;-) .....si TOATE acestea la aceiasi bani ca Lenzu-ul... :!: :!: :!: :!: :!:
In concluzie, pentru mine, Roco este mai mult decat suficienta , foarte mult ma incanta facilitatea de "biblioteca' unde-ti poti stoca adresele locomotivelor... 8)
La lenz puteam stoca maxim 2 adrese de locomotiva, daca nu ma insel :wink:
q.e.d.
Marius.
PS: Nu mai spun de producatorii americani ( MRC, Digitrax...), acestia chiar daca oferea centrale doar pe sistemul DCC clasic ( two rails ), macar ei iti dau centrale care se comanda wireless sau prin unde radio....la aceeiasi bani ca Lenz-ul .. :wink: :fluierat: :fluierat: