ce mai arde pe la ROCO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
Traducere cu gugal translate:

Locomotiva electric㒠Ee 3 / 3 din SBB
6866610731Prototip: Small locomotive electrice Seria Ee 3 / 3 din Federal Elveţian Că’ilor Ferate (SBB / CFF / FFS). C. de operare butuc: 1990. Utilizare: Rangierdienste.Modell: versiune revizuit㒠de iluminat cu LED-uri detaliate, AC. Iluminarea este permanent pornit de pe ambele maluri ale locomotivei. La pridvorul lung al locomotivei, partea din faţă’, toate cele trei lumini pe. La pridvor scurt, partea din spate a motorului arde, numai în partea de jos dou㒠lumini, una superioar㒠este permanent off. Acest lucru corespunde reglementă’rilor Elveţian㒠pentru locomotive de manevră’. EX WORKS pe ambele feţe cu DIGITAL-montate cuplaje, care permite un control de la distanţ㒠off şi re-cuplare a trenurilor. Lungimea peste tampoane 107 mm.
Pret librarie € 224.00


Deci e scula de librarie? imi place aia cu motorul, poate e de la F 16 :D :D :D
 
:D Ai dracu' si englezii astia....... :kiss: .......scriu Oxford si citesc.......Cambridge......... :D :D

P.S. Sa nu se simta nimeni lezat.......este un banc vechi despre limba engleza.......................
 
Poate ca a tradus Marean Vanghelie care este pa persoana fizica din sectoru 5 si s-a uitat intr-un almanah din almanahele de pe goagal dar nu a avut succesuri la sarci si a pus el osul la treaba. :D :D :D :D