Cateva masinute

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Nu sunt un colectionar de modele auto, am totusi cateva exemplare cumparate din placerea de a admira jucarii bine facute, care, asemenea unor obiecte de arta aduc placere privitorului.
Cum cu arta nu stau foarte bine, hai sa aruncam o privire :D .

Sunt cateva poze facute "pe genunchi" in asteptarea unui moment cand pot sa-mi amenajez un mic studio foto.
 
Majoritatea sunt 1:24, dar sunt si cateva exceptii:
- mercedesul argintiu scara 1:87
- cele doua camioane scara 1:87 (asa scrie pe ele dar am personal ceva rezerve in ceea ce le priveste ) :D
- utilajele scara 1:72

Trebuie sa recunosc faptul ca nu prea m-a interesat scara, le-am luat de pe raft nefiind colectionar, ci placandu-mi cum arata.

Se va imbunatati colectia 1:87 acuma ca au sosit si placile pentru startul machetei feroviare.
 
O sa plec de la ideile din "Intrebare de start", cu o structura pe 5 sau 6 module, schema finala urmeaza sa o detaliez zilele astea dupa ce mai verific odata spatiul disponibil. Nu ca n-as sti cam cat e, dar sa ma conving daca merge ceea ce vreau eu sa fac (reconfigurarea mobilierului). Deocamdata am taiat placile modulelor (segmentelor) mari de 120 X 120 cm (2 buc), deoarece am mutat ceva mobilier in scopul stocarii lor.

Locuind momentan la bloc, am cautat o solutie de depozitare temporara, macheta urmand a functiona in living, iar in perioadele de proiectare lucru realizare, placile vor fi depozitate in alte locatii. Pentru cele mari am gasit ca solutie stocarea "pe verticala" in balconul loja unde functioneaza atelierul meu de modelism, pe un perete devenit acum disponibil.

Acum urmeaza sa detaliez la concret modul de amplasare a liniilor. Voi reveni cu scheme, si probabil dupa perioada Craciunului cu poze ale modulelor montale (fara infrastructura evident in prima faza).