Cascadorie cu aburoase

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Super tare.....dar cum a ajuns sa cada de acolo??? avea linie suspendata?
Cam tras de par.... :D :D :D
 
Imaginea si accidentul sunt cat se poate de reale.
22 octombrie 1895 gara Montparnasse (Paris), masina 120-721 nu poate frana in timp util si trece de capatul liniei, ajungand in strada.

Se pare ca a fost un defect al franei sistem Westinghouse si o neglijenta din partea achipei de pe masina care era ocupata sa-si faca hartiile de drum. A murit o femeie care se afla pe trotuar si vindea ziare alaturi de sotul ei cand locomotiva s-a prabusit in fata garii. Alte 5 persoane au fost grav ranite.
 
Nasol, se intampla si la case mai lungi! Asa ca, Draga Shikane, nu e trasa de par, e cam trasa prin zid... :-?
 
...si cam un an dupa aceea mecanicul a fost condamnat, daca imi amintesc bine, la un an de inchisoare si si-a pierdut slujba; datorita interventiei sindicatului a fost mai tarziu reangajat ca lampist (oare cum se traduce?)

nu a fost singurul caz... in 1901 o S3 a KPEV a facut aceeasi figura si a ajuns cu Ostende-Wien Express in sala de mese a restaurantului garii centrale din Frankfurt-am-Main! :D
 
buna,

cum FFM HBf. este ceva mai solida ca fosta gara Montparnasse, acea S3 arata mult mai rau ca locomotiva franceza, asa ca ma cam indoiesc ca baietii aceia au mai mancat ceva in viata lor... :(