Iata si cateva foto de pe traseu:
Acesta ar fi fost o halda de steril, dar acoperita de catre cei de la Gold Corporation cu vegetatie, pentru a demostra ce pot face ei...
Iata-l si pe simpaticul nostru mecanic:
Doua vacute alergand de mama focului la vederea (sau auzul mai degraba) a monstrului de fier
O capita de fan, brand-uita "Ursus"
Toate indicatoarele de la trecerea la nivel cu calea ferata sunt noi noute...
"Oalele" pentru cei care stau sub deal sunt la cativa zeci de metri de casa, pentru a avea cerul liber si a prinde semnalul.
Si fara niciun pic de frica, cel mai bun prieten ne-a latrat continuu...
Am iesit din Abrud si am intrat in Rosia Montana
Gara si ceva magazie in Rosia
Am ajuns in Campeni, dar nu ne-am dus pana in fata garii, iar dupa ce au intors baietii locomotiva s-a pozat si "je" cu ea in timp ce o sprijineam. Noroc cu pasagerul 2 altfel trebuia sa-mi fac un selfie
Dupa ce bauram toti cate un suc la ABC-ul de pe strada garii ne-am intors la Abrud...
Oprire pe traseu pentru realimentare cu lemne ...
... iar cand sa plecam, surpriza ! se zbatea locomotiva pe loc de sarea camasa de pe ea ! Dupa cateva zbateri zadarnice, baietii au venit cu solutia magica: nisip pe sine.
Si ca entertainment-ul sa fie maxim, am trecut si prin tinutul "apasilor" locali. Ce s-au mai bucurat cand ne-au vazut..., au sarit in vagoane, au trecut de pe o parte pe alta, iar noi calatorii parca eram invizibili ! Ne-au ignorat complet ! Chiar frustrant as putea zice ...
(NU ! Nu este India cum sunteti tentati sa credeti si sa picati in capcana, este langa Rosia

)