A
Felicitări, ai sintetizat perfect.. îmi creşte inima cînd văd că mai există şi români sănătoşi la cap.Oricum, am remarcat că pe acest forum intră oameni mai răsăriţi.Dacă spui pe un forum gen softpedia că Braşovul e frumos, mai frumos decât Ruse chiar, ţi se vor adresa sute de .. deştepţi cu înjurături.Tind să cred că acesta e singurul forum românesc 100% liber de melteni parveniţimacleod a spus:Intr-adevar, Brasovul este un oras foarte frumos, mai trec prin el la 1-2 luni si parca n-as mai fi in romania. Sincer cred ca Sibiul este mai frumos, cel putin in partea centrala. Probabil (doar din auzite) Targu Mures le bate pe amandoua, poate si ajung anul asta sa verific.
Cum remarcai si tu, in Brasov intr-adevar periferia e mult mai ok decat sa zicem intr-un bucuresti (cu b mic). Oamenii sunt mai linistiti, e mult mai curat, e sentimentul ala de relaxare si intr-adevar se circula destul de lejer. Ferice de cei care stau acolo.
Iar legat de preferintele romanilor pentru plecat in strainatate, cred ca se stie: avem o tara frumoasa (fara modestie), avem multe de aratat, poate mai mult decat Bulgaria si Ungaria la un loc (si poate intra si Serbia in taler). Dar pacat ca-i locuita, ca dincolo de natura suntem cu adevarat praf, de la infrastructura, cladiri, servicii, si mai ales la oameni. Mai fac mici exceptii ardelenii, dar din pacate si ei s-au cam stricat in ultimul timp, ca doar asta e trendul![]()