Buncar carbune

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gicu

Well-Known Member
22 Aprilie 2008
297
1
Tg-Jiu
hobby-trenulete.blogspot.com
WEBSITE
http://hobby-trenulete.blogspot.com/
YAHOO
cornea.gigi
LOCATION
Tg-Jiu
Citeva imagini dintr-o statie de incarcare carbune in vagoane buncar pt. carbune.
Vagoanele sint in garnitura introduse unul cite unul sub statia de incarcare carbune. Acestea sint manevrate de un LDH care le impinge unul cite unul la un interval de 15-20min timp cit dureaza incarcarea unui vagon.
Dupa umplerea unei garnituri intregi aceasta este tractata pina sub linia electrificata de un 060-DA dupa care sint preluate de LE pina la destinatia de descarcare in cazul de fata termocentrala TURCENI.

Imaginile au fost facute la una din statiile de incarcare carbune din incinta MINEI MATASARI jud. GORJ.
 
Va salut stimati colegi modelisti. As dori sa formez si eu o garnitura tip Unifertrans la scara H0 desigur cu vagoane buncar carbune si in acest sens as avea nevoie de opinia voastra in privinta tipului de vagoane care se pot achizitiona la noi in tara si de la ce producator. Sunt constient ca nu voi gasi poate exact acelasi tip de buncare si ca vor necesita revopsire si inmatriculare, dar care ar fi acelea care necesita cele mai putine modificari structurale? Daca ma puteti ajuta. Cu rescpec