Prieteni am tranversat Bulgaria de 7 ori (14 ori dus -intors) in drum spre Grecia,de 2 ori (4 ori dus -intors)spre Turcia,in Turcia am fost pe Targoviste.
Politisti te pandesc ca la noi ,sari cu 5 sau 50 euro daca te prinde cu 140 in localitate si semnul de limitare a vitezei era in tufis.
Am fost 3 zile de pasti in 2009 la Nisipurile de aur ,si anul acesta intr-o vizita de o zi la Balcik si ferma de midi unde am mancat .
Totul a fost ok,nu sant genul sa numar bucatile din farfuri ,sa monitorizez dupa ceas in cat timp vine ospatarul ,sa vad fiecare defect .
Anul acesta am fost si de doua ori cate 3 zile pe litoralul nostru,eu asa pot sa merg in luna August ,asa e cand esti mic intreprinzator cu vacantele mai rar,in Iunie e vacanta principala.
Si la noi sa mai schimbat cate ceva din 2005 ,lumea a inceput sa-si dea seama ca nu mai merge pe japca.
Bulgaria nu este o tara spectaculoasa ,dar diferenta din 2005 cand am fost prima oara si anul acesta ,ma refer la drumul spre Grecia ei au fost in stare sa temine o portiune de autostrada spre Kulata,noi iok

.
Schimbari sant si la masini ,au aparut multe masini noi .
Intodeauna am ras de iei ,dar din nefericire noi avem masinile inmatriculate la ei ,uni au mutat firmele la ei si nu invers :-? .
Stiti ce mi sa parut ciudat in Bulgaria ,nu mi-au sarit porci ,cai ,vacile ,gainile, betivi si a.m.d.,
in fata masini ,la noi e sport national evitarea lor

.
Toti vorbim de masini si nemti au masini mai slabe ca noi ,deci sant praf ,noi santem cei mai cei vorba lui Puia.
Pacat ca sa marit impozitul si toti sau trezit ca au de plata la greu.
Mi se pare normal cand dai 90000 de euro pe un X5 sa platesti impozit pe masura , rca si rovineta ,asta e motivul pentru care cetateni Germaniei sant mai calculati ,ca asa au ajuns sa fie locomotiva europei,la noi e important sa te vada vecinul ce casa mare am, ce masina am ,lasa ca nimeni nu sa gandit in viitor, ca o sa se scumpesc gazele si multe altele si ca euro creste si cam greu cu ratele .
Dar vorba NOI SANTEM CEI MAI CEI
Si in Grecia mai e mizerie sa nu vorbim de Paris ,dar cum a precizat mai sus Catalin fiecare tara e frumoasa in felul ei.
Apropo de cosmar mai cosmar decat Bucuresti Nadlag nu stiu care sa fie prin Europa :roll:
Fratilor va doresc spor la modelit.