BR 218 Roco 72750

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

c_ionut2000

New Member
27 Mai 2009
7
0
Craiova
LOCATION
Craiova
Noua generatie BR 218 Roco 72750,promite din start sa intre in clubul de elita alaturi de Brawa,Trix,Fleischmann dar la fel si pretul.Desi pe meleagurile noastre inca nu-i comercializata,iata o prezentare foto din colectia colegilor din afara(DE)La interior,un PCB-u interesant,ce combina ghidurile de lumini cu leduri SMD,capacele de pe acoperis,folosite ca nise de acces,etc.
Pt.cei cu pretentii,interior cabina


Sursa prezentarii:
http://www.stummiforum.de/viewtopic.php?f=2&t=84534&start=25p906945
 

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.648
601
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
WOOOW!!! Iat㒠aici o foarte frumoas㒠realizare
41.gif
, faţ㒠de care versiunea Playtime pe care am avut-o acum ceva vreme este taaaare departe
71.gif
 

aulin

Well-Known Member
Trenulist
27 Ianuarie 2016
294
14
Cuneo
ICQ
543
AOL
alco
LOCATION
Cuneo
Salutare fratilor,fiind plecat o perioada din tara,sa nu ma plictisesc(am fost precaut si mi-am luat in traista cu mine si un oval de sine Roco cu un alimentator)am dat o tura on-line prin magazinele de profil si am gasit acest model de locomotiva,pe care mi-am facut-o cadou.
Locomotiva are si pluguri de rezerva in accesorii,trebuie manevrata cu atentie fiindca are detalii multe aplicate,lumini pe leduri,motor cu doua volante mari,viteza max.reglata corespunzator,este foarte grea,singura problema care nu-mi place este ca are interfata pt decodor PlusX cu 16 pini sau decodor cu 21 pini,dupa cum scrie in instructiuni
 

ionut07

Well-Known Member
20 Februarie 2016
274
1
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Sa o stapanesti sanatos! Si eu am in plan sa o cumpar. Faptul ca are mufa pentru decodor PluX ar trebui sa te bucure. Citeste in prospect si ai sa vezi ca in digital poti controla aprinderea farurilor intr-un mod complex, respectand configuratia din realitate. Mufa cu 8 pini cred ca e bine sa ramana de domeniul trecutului. In plus decodorul cu mufa PluX nu mai are cabluri, pinii se afla pe decodor si astfel castigi spatiu in locomotiva. Un decodor cu mufa PluX nu costa mai mult decat unul cu mufa cu 8 pini.
O seara buna!
 

aulin

Well-Known Member
Trenulist
27 Ianuarie 2016
294
14
Cuneo
ICQ
543
AOL
alco
LOCATION
Cuneo
Multumesc.In privinta decodorului ai dreptate,pinii din decodor intra direct in mufa iar comenzile ceva mai complexe la decodoarele astea PlusX(inclusiv jocuri de lumini)