BR 216 Mehano – imbunatatiri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
BR 216 Mehano – imbunatatiri
http://trenulete.info/br-216-mehano-imbunatatiri/

Sosita cu mai bine de un an in urma in Depoul PanArin, locomotiva BR 216 produsa de Mehano in gama Hobby, a fost in sfarsit programata la o revizie kapitala, ocazie cu care sistemul de iluminat a fost modificat pentru lumini alb-rosu in functie de directia de mers. Locomotiva nu este una pretentioasa, dar ocupa un loc in inima mea de modelist, istoria ei fiind deosebita. Intr-un final ea a ajuns pe mainile mele impreuna cu vagoanele din setul ei de calatori Mehano.

Tractiunea masinii este pe numai 2 osii, cate una la fiecare boghiu. Masina era dotata cu iluminare pe led-uri smd galbene si fostul propietar a dorit sa o modifice pentru lumini rosii. Lipsa uneltelor si a priceperii ori a experientei a dus la deteriorarea mastilor prin gaurire neconforma pentru farurile rosii si la dezamagirea posesorului care arenuntat la ea. Initial am dorit achizitionarea unor masti de BR 218 dar acestea s-au dovedit a fi usor diferite. In final am decis sa o repar si pe aceasta. Mai intai am reparat mastile. Am picurat plastic gri topit la bricheta in gaurile dezaxate si dupa finisare cu smirghel am regaurit corect farurile.