BR 185 Connex Piko – iluminare pe led-uri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
BR 185 Connex Piko – iluminare pe led-uri

O alta locomotiva din seria celor trimise de la depoul HP Botosani este si aceasta BR 185.516-2 Connex de la Piko. Motivul sosirii in depoul PanArin este acela de schimbare a luminilor de la becuri la diode luminiscente.

Pentru acest lucru sa procedat la construirea unor placute de circuit dupa modelul casetei de distributie prin ghid de lumina original. Am folosit LED-uri punctiforme de 1,8 mm de la …., pe care le-am montat dupa schema de pe site, folosta dealtfel si la locomotiva BR 254 Arco de la Ploiesti numai ca in cazul de fata am legat separat fiecare grup (fiecare cabina) inseriat cu cate un rezistor de 820 ohmi.

Pe fiecare placa sunt lipite cate 5 leduri. Trei albe in paralel si alte doua rosii in paralel intre ele, dar in antiparalel cu cele albe. Din pacate, in urma unei mici neintelegeri intre mine si windosu’ meu, pozele initiale au disparut subit de pe card, fapt pentru care, plin de recunostinta la adresa lu’ microsoft, am desfacut locomotiva si am facut alte poze, care nu sunt la fel de explicite si elaborate precum erau primele.


Detalii si imagini http://trenulete.info/br-185-connex-piko-iluminare-pe-led-uri/
 
Buna seara....ce trebuie facut sa nu mai clipeasa ledurile din parte opusa cand locomotiva e in miscare mare..? multumesc
:(