BR 114 Roco - cod 62811

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

andreiul

Well-Known Member
Trenulist
21 August 2008
1.698
5
Bucuresti
www.cheetah.ro
WEBSITE
http://www.cheetah.ro
YAHOO
andreiul_babaul
LOCATION
Bucuresti
Salut tuturor,

Astazi am intrat in sfarsit in posesia locomotivei BR114 Roco, in varianta de inmatriculare DR: 114 401-3

Locomotiva face parte din gama Professional
In cutie, pe langa locomotiva, prospect si lista de spare parts se afla si nelipsita punguta cu accesorii, in care se gasesc, in afara de furtune, furtunase, cuple Roco scurte si placutele de inmatriculare din metal, care se pot lipi peste cele tampografiate.

Evident ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa demontez masina pentru a vedea daca voi putea monta decodor cu sunet; m-am linistit; acesta se poate monta lejer, folosind locul pentru decodor, iar difuzorul se poate monta in partea celalta (folosind modelul de difuzor oval de la ESU).

Apoi am procedat la montarea barelor de sustinere din capetele masinii, si la vopsirea robinetilor cu marker de vopea rosu, precum si usoara "tunare" a interiorului cabinei prin "pictarea" catorva instrumente de pe bord si montarea nelipsitului "gigel". Ca o surpriza placuta, cei de la Roco au amenajat foarte fain cabina, montand doua scaune si vopsind instrumentele de bord (este primul model Roco pe care il vad cu interiorul atat de detaliat - de exemplu la BR212 interiorul era amenajat, dar nevopsit - era negru).

Dupa instalarea de test a unui decodor ESU LokPilot V3.0 (spun de test, pentru ca sper ca in curand sa ii pun un ESU LokSound V3.5 + difozor oval) am purces la rodajul masinii.

Evident ca motorul este in 5 perechi de poli cu volanta, de unde si mersul lin si silentios.

Luminile sunt cu LED-uri SMD warm white/rosu, in functie de directia de mers.

Si acum, pozele:

detalii masina:
gigel:


Va urma decodorul cu sunet si sa vedem ce alte idei imi mai vin
 
salut; o sa fac si un filmulet cand o sa aiba si sunet...
Am luat aseara o tona de poze de pe net cu masina reala, insa nu am apucat sa le studiez cu atentie; vreau sa vad daca au existat modele cu bandajul rotilor si marginile tampoanelor vopsite in alb, si cam ce altceva se mai poate face.
 
diferenta dintre ele sunt conductele de deasupra boghielor (la mine sunt la vedere, la tine sunt obturate de o tabla, precum si plugurile (la mine sunt, la tine nu sunt); in rest nu e nici o diferenta. INSA PE AMBELE SE POATE PUNE SUNET FARA PROBLEME
 
andreiul a spus:
diferenta dintre ele sunt conductele de deasupra boghielor (la mine sunt la vedere, la tine sunt obturate de o tabla, precum si plugurile (la mine sunt, la tine nu sunt)

:-?o sa ai o surpriza :lol:
Referitor la BR-ul 114,felicitari pt.alegerea acestui model,probabil le-ai vazut pe amindoua una linga alta(si BR-ul 110)si ai sesizat diferenta :lol:
 
nelipsitul "gigel" de ce producător este fabricat? MaÂşina este excelentă, este bine lucrată Âşi finisată, poate un pic se putea finisa mai bine boghiurile, dar poate din poze nu se vede prea bine, am să o văd pe viu mai bine mîine. 8)