I
IonutM
Guest
Am nevoie de un sfat. Ambele locomotive ROCO din dotare (BR290 si BR364) scot un soi de bazait la rulare (in special la viteze foarte mici). Chestia asta se intampla in ambele sensuri cu aceeasi intensitate iar natura sunetului pare mai degraba una electrica una electrica (gen contact imperfect) decat una mecanica. La cresterea vitezei bazaitul se estompeaza si devine chiar placut (parca ar fi sunetul unui motor real). Daca n-as fi avut BR55ul de la PIKO (care e criminal de silentioasa) probabil nu as fi dat atentie acestui sunet. Ambele locomotive au fost rodate regulamentar si ruleaza impecabil.
Alta chestie pe care am observat-o e ca locomotivele Roco au nevoie de o idee mai mult curent pentru a o lua din loc spre deosebire de BR55 ca pleaca cu viteza f.f. mica imediat cum incepi sa bagi curent in sine, iar bazaitul sa aude cel mai intens la aceste tensiuni joase de alimentare.
Intrebarea este am de ce sa imi fac giji sau asa "face" toate?
Alta chestie pe care am observat-o e ca locomotivele Roco au nevoie de o idee mai mult curent pentru a o lua din loc spre deosebire de BR55 ca pleaca cu viteza f.f. mica imediat cum incepi sa bagi curent in sine, iar bazaitul sa aude cel mai intens la aceste tensiuni joase de alimentare.
Intrebarea este am de ce sa imi fac giji sau asa "face" toate?