Cateva poze facute in concediu, in jurul acestei deosebite gari
Iesirea spre Timiosara
Chiar daca este o gara stiuta ca fiind cu 2 linii,din acest capat,se ramifica o a treia linie, infundata pe care in trecut garau trenurile ce aduceau turisti in statiune
Se observa intre linia 2 si 3 peronul si stalpii de iluminat
Cladirea vazuta din strada
Si de pe peron, unde se vad si semnalele repetitoare
Din pacate peronul arata foarte rau...E de neinteles cum se poate lasa asa o cladire, asa o gara importanta, care deserveste o statiune unica prin vechimea ei, sa se degradeze asa...
Cateva Imagini cu niste detalii ale acestei frumoase cladiri
Cateva imagini si in celalalt capat al garii, spre Orsova
Aici peronul arata mai bine, mi-am amintit perfect cum ma plimbam pe aici in 1990 cand aveam 8 ani si am fost cu ai mei in concediu, si zilnic ii puneam sa ma aduca la gara
Trece si un inter city
La iesirea spre Orsova este o scurta restrictie
Am mers vreo 100 de metri in directia Orsova, dupa iesirea din gara
Semnalele de iesire spre Orsova, se observa in plan mai apropiat un mic monument cu numele orasului; Aici se desprinde din drumul european E70 si un drum ce duce in statiune
In urmatoarea imagine se creeaza o falsa impresie ca M900 ar fi dubla
Iesirea spre Timiosara
Chiar daca este o gara stiuta ca fiind cu 2 linii,din acest capat,se ramifica o a treia linie, infundata pe care in trecut garau trenurile ce aduceau turisti in statiune
Se observa intre linia 2 si 3 peronul si stalpii de iluminat
Cladirea vazuta din strada
Si de pe peron, unde se vad si semnalele repetitoare
Din pacate peronul arata foarte rau...E de neinteles cum se poate lasa asa o cladire, asa o gara importanta, care deserveste o statiune unica prin vechimea ei, sa se degradeze asa...
Cateva Imagini cu niste detalii ale acestei frumoase cladiri
Cateva imagini si in celalalt capat al garii, spre Orsova
Aici peronul arata mai bine, mi-am amintit perfect cum ma plimbam pe aici in 1990 cand aveam 8 ani si am fost cu ai mei in concediu, si zilnic ii puneam sa ma aduca la gara
Trece si un inter city
La iesirea spre Orsova este o scurta restrictie
Am mers vreo 100 de metri in directia Orsova, dupa iesirea din gara
Semnalele de iesire spre Orsova, se observa in plan mai apropiat un mic monument cu numele orasului; Aici se desprinde din drumul european E70 si un drum ce duce in statiune
In urmatoarea imagine se creeaza o falsa impresie ca M900 ar fi dubla