Din nefericire, cotidianul nu mi-a permis prea mult spatiu de manevra in ultima vreme, dar sper sa remediez acest lucru, pana atunci, postez o mica serie foto cu un subiect, inspirat de dl. Radulescu, am dorit de ceva vreme sa il dezbat. Este vorba despre scara 1:64, initial o dimensiune ce am refuzat sa o tratez cu seriozitate (mai ales avand in vedere oferta locala initial limitata la putinele matchbox-uri de odinioara sau surprize hotwheels, cam rare, ce-i drept), dar pe care am ajuns sa o apreciez, prima data prin dubioseniile greenlight, mai apoi prin excelentul calitate/pret Autoworld. Dubiosenii Greenlight datorita tematicii alese, una ce imi place deosebit de mult, anume includerea unei multimi de autoutilitare, masini "normale", ba unele chiar pre-patinate, chiar daca nu cu foarte mare succes.
Despre indelung produsul si iubitul, robustul si abuzatul Squarebody Chevy, mai multe in curand. Stiu ca s-au adunat, si UTI-ul MiG, si Roman-ul 109, dar promit ca le voi prezenta pe rand. When the time comes.
Pana atunci, va las sa savurati cateva Autoworld-uri.

Despre indelung produsul si iubitul, robustul si abuzatul Squarebody Chevy, mai multe in curand. Stiu ca s-au adunat, si UTI-ul MiG, si Roman-ul 109, dar promit ca le voi prezenta pe rand. When the time comes.
Pana atunci, va las sa savurati cateva Autoworld-uri.

Ultima editare: