Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Undeva intre statiile Salva si Nasaud, la 8 minute de mers cu trenul de Salva, pe un camp langa calea ferata sunt 2 autobuze. Cel din stanga este un TV-2, singurul din tara care mai exista.
Poate cineva pasionat si de autobuze ajunge in zona.
Nu sunt eu mare expert la autobuze interurbane TV, insa nu este acesta un TV 2E, adica versiunea mai recenta, construita pana la cumpararea licentei MAN adica la inceputul anilor 1970?
Păi şi eu sunt din Cluj şi aş vrea să îl cunosc pe respectivul. Să colaborăm. Ă Ĺži Gam3 s-ar putea să ai dreptate, au stat 3 ani fără să fie distrus.
Actualizare. Am ajuns săptămâna trecută la locație dar din păcate nu era nimeni pe acolo. Autobuzul înca rezistă dar Romanul de lângă TV nu mai era. O ușă era aruncată în tufișuri lângă poarta de acces în curte. Bănuială mea este ca a fost tăiat.
Fascinat fiind de subiect, postez si eu 2 fotografii din arhiva personala cu TV2R, nemaintalnite pana acum pe net (bonus doua 7/71 in fundal si distinsele doamne). Am mai reusit, gratie forum metrou usor, sa gasesc si o fotografie cu TV-ul din Nasaud. O postez separat, daca supara pe cineva, se poate sterge.
Si fotografia lui Raducu Zafiu, de pe "Autobuze Romanesti", facebook, via ADK de pe MetrouUsor. E din 2017. Mai are oare cineva forografii mai actuale cu bijuteria Nasaudeana?