Auto RO anii: '70-'80

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Michael

Well-Known Member
Trenulist
15 Februarie 2016
719
720
Bucuresti
YAHOO
m_blanque
LOCATION
Bucuresti
Salve,

Pentru cei ce se incumeta la inscriptionarea/vopsirea unor modele existente sau de ce nu realizarea de la 0, cateva imagini scanate din "almanahele" :oops: Auto ( 1977 si 1983)!Mihai
 
frumoase imagini!!!
parca aceste imagini sint luate dintr-o alta lume, acolo unde noi toti eram mai binevoitori, mai zimbareti... parca in acel timp nu ne interesa ca FMI-ul ne pune conditii ca sa ne dea niste amariti de bani imprumut, pe care si asa si asa ii platim cu sudoare, parca pe atunci invatam ca romania este independenta si suverana, ceea ce conducatorii de astazi nu prea mai situ ce inseamna toate astea si din cite imi aduc aminte, noi toti aveam posibilitatea sa avem o piine pe masa, fie ea si neagra!!!
oricum...este o parte din istoria romaniei, o parte din viata noastra si de aceea trebuie sa aratam acelora ce gresesc, exemplul conducatorilor impuscati!!!atunci am impuscat, noi toti, 2 persoane, acum am impresia ca nu ne va ajunge munitia pt tilharii mari si mici!!!
cu respect!!!
 
Frumoase imagini, vă’d c㒠sunt de la expoziţia din 1982. Tot atunci a fost prezentat şi primul tramvai V2A. Nu cumva este prezentat şi el prin ,,almanahele" vremii? Am auzit c㒠ar fi fost mai deosebit la interior (avea, de exemplu, lă’mpi cu neon, instalaţie de sonorizare şi vitezometru, care nu s-au regă’sit şi pe restul seriei).
 
Cred c㒠ar trebui s㒠le spunem celor de la DE AGOSTINI s㒠scoat㒠şi TV,şi autobuzul Roman..