In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Asta stiam , dar intrebarea mea se refera la prevederea din Codul Rutier. Accesand acest site, am gasit ca viteza maxima in interiorul localitatilor este de 50 km/h. Totusi, am auzit de proiectul de modificare a Codului Rutier in care se mentioneaza ca aceasta viteza va deveni de 60 km/h, si chiar am gasit scris cate ceva aici. S-a aprobat aceasta modificare sau nu?
legal este de 50/ora dar,
se accepta din cate stiu eu in toata europa, +10/ora fata de viteza max admisa - se considera erori ale ap radar, vitezometru etc. - practic e un camp de toleranta.
deci 50-60=legal, 61 deja este sanctionabil
71... se considera depasire cu 20 a vit max admise...
era in lege seria 50 - 90 - 120 , parca, vitezele admise: in localitati - in afara - autostrada si drumuri expres
DN1 (buc - bv) e drum expres
inca nu s-a votat aia cu 60 in localitati, ramanand valabile observatiile lui LDH: cum vrea muschii primariei, respectiv crezi ce vezi sau... iti iei un detector radar performant (legal inca in ro - isi puneau pb interzicerii din nou - si ilegal in multe tari eu)
In Europa au inceput sa scada "erorile de radar" de la 8 - 10 km/h la 2 - 3 km pe ora asa ca daca ai depasit viteza legala cu 1 - 2 km se cheama ca ai depasi-o, ai calcat pe bec si esti bun de plata.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.