Inainte cu citiva ani am crezut ca a fost doar un caz exceptional. Azi cind am inpachetet citeva modele din vitrina am vazut, ca mai multe modele produse de Klein Modellbahn s-au deformat. Locomotiva ÖBB 2143 incepe sa sa deformeze, pe rama din plastic se vedeau deja crapaturi. Imediat am desfacut locomotiva ca am avut o presimtire proasta: zinkpest (nu stiu cum se zice pe romaneste). Da, zinkpest. Sasiul din zinc este poroasa, pline de crapaturi, care nu mai avea loc in rama si incepuse sa distruga aceasta.
Mai departe: doua EAOS-uri, tot de la ei nu mai sint de salvat: nu ma exista o portiune dreapta pe vagon.
Deci, cine poseda asemenea modele, sa le controleze cit mai des la fisuri, crapaturi, deformari, etc. Sint modele unice si frumoase, dar, din pacate dupa ani intregi, pline cu probleme. Despre vagoanele EAOS incerc mai tirziu sa introduc poze. [/b]
Prima locomotiva la care am observat acest lucru, a fost cit de cit reparata de firma. In prezent firma nu mai exista.
Mai departe: doua EAOS-uri, tot de la ei nu mai sint de salvat: nu ma exista o portiune dreapta pe vagon.
Deci, cine poseda asemenea modele, sa le controleze cit mai des la fisuri, crapaturi, deformari, etc. Sint modele unice si frumoase, dar, din pacate dupa ani intregi, pline cu probleme. Despre vagoanele EAOS incerc mai tirziu sa introduc poze. [/b]
Prima locomotiva la care am observat acest lucru, a fost cit de cit reparata de firma. In prezent firma nu mai exista.